HCL.HR

Tri mjeseca kasnije otkriveno je da se FIFA 23 sprda s Liverpoolom

Zoran Žalac 04.01.2023.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Nekoliko mjeseci nakon izlaska igre FIFA 23 otkriveno je kako vlasnici velškog kluba Wrexham AFC imaju snimljene komentare kojima podbadaju druge klubove.

U zadnja dva izdanja FIFA igara pojavljuje se velški klub Wrexham AFC, poznat po dvije stvari. Kao prvo, to je jedan od najstarijih nogometnih klubova na svijetu, a kao drugo – od 2020. ima poznate vlasnike u američkim glumcima Ryanu Reynoldsu i Robu McElhenneyju. Premda su glumci već iskoristili priliku da se pohvale kako je njihov klub prisutan u FIFA igrama, do sada se nije znalo da su i oni sami “in the game”, kako bi rekao EA Sports.

Naime, nedavno je otkriveno kako su Reynolds i McElhenney snimili nekolicinu komentara te da ih komentatori u FIFA 23 pozivaju u specifičnim trenucima. Jedan od takvih je utakmica Wrexhama protiv Liverpoola, za koju Reynolds i McElhenney komentiraju kako je utakmica ogromnog i malog kluba – s time da je šala tu na račun Liverpoola, a ne njihovog kluba koji u igri ima ocjenu 1/5.

Osim podbadanja Liverpoola, Reynolds i McElhenney također komentiraju utakmicu sa rivalima Stockport Countyjem. Vjerojatno to nisu jedini easter eggovi u FIFA 23, ali za njih se tek sada pročulo jer generalno nitko ne igra s Wrexhamom.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?