HCL.HR

Turbo Overkill dobio Endless Mode

Stjepan Fikter 02.02.2023.   •   0 komentara


Ususret novoj epizodi, akcijom nabijeni Turbo Overkill dobio je novi sadržaj u obliku Endless moda kako bi preživljavali valove protivnika u arenama.

Znate li tko je Johnny Turbo? Ne? Nije ni toliko bitno za ovu vijest. Važnije je za znati kako ima motornu pilu umjesto noge te junak retro pucačine koja je puna turbo akcije. Sad je ta akcija zbijena u manji prostor jer je Turbo Overkill u svojoj ranoj verziji dobio Endless Mode, odnosno napucavanje u areni.

Princip je jednostavan: sami si odabiremo težinu izazova, početno oružje, kako će se protivnici pojavljivati i potom krećemo u njihovo eliminiranje. Što se duže preživi, otvara se mogućnost nabavke novih sredstava za uništavanje protivnika kao i opcija nadogradnje vlastitih vještina.

Ekipa koja voli klizati i rezati sa stilom može se natjecati u skidanju rezultata, a ostali koji nemaju toliko kompetitivne želje mogu pokušavati pokupiti šarolike pohvale. Osim novog sadržaja, Turbo Overkill ponovno ima dostupan demo, a vrijedi i spomenuti kako nova epizoda stiže u petom mjesecu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?