HCL.HR

Tvorci Sonic Manije osnovali su novi studio

Filip Zorić 12.02.2019.   •   0 komentara   •   Industrija videoigara


Sonic Mania je naslov koji je odao počast klasičnim Sonic igrama i na taj je način impresionirao publiku. Sad su tvorci te igre odlučili osnovati vlastiti studio pod nazivom Evening Star.

Sonic the Hedgehog, jedan od najpoznatijih serijala igara, prije dvije je godine dobio fantastičnu inačicu zvanu Sonic Mania. Na tom su naslovu radili talentirani ljudi koji su prije toga stvarali modifikacije za ostale Sonic igre. Izgleda da su sad odlučili osnovati vlastiti studio i stvoriti nova iskustva za igrače.

Naime, otvoren je novi studio pod nazivom Evening Star. Biti će lociran u Los Angelesu, a imat će prisutnost u Londonu i Melbourneu. U studiju će raditi mnogi koji su zaslužni za stvaranje Sonic Manije. Christian Whitehead, koji je imao glavnu ulogu u radu na Sonic Maniji, će u ovoj tvrtki biti kreativni redatelj.

Iz Evening Stara poručuju kako je njihova misija “dizajniranje svježih, zabavnih igara koje će izdržati test vremena.” Uzbuđeni smo vidjeti što ovaj novi studio krije u rukavu, naročito jer su odradili odličan posao s već spomenutim Sonic naslovom.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?