HCL.HR

U Anthemu neće biti svađe oko nagrada

Zoran Žalac 05.11.2018.   •   1 komentara


Glavni producent Anthema potvrdio je da se igrači u toj igri neće morati otimati oko nagrada nakon svake misije.

Sustav sakupljanja tzv. loota u nadolazećem Anthemu bit će ključan za nadograđivanje naših likova. Sakupljanjem nagrada nakon intenzivnih bitki moći ćemo unaprijediti svoje Javelin oklope i tako se pripremiti za predstojeće izazove. Ipak, kako ćemo Anthem uvijek igrati u timu s još troje igrača, postavlja se pitanje kako će se nagrade dijeliti.

Odgovor na to Redditu je ponudio glavni producent igre, Ben Irving, otkrivši kako će sve nagrade u igri biti privatne. Drugim riječima, svaki će igrač dobiti svoju nagradu za završenu misiju tako da neće biti svađe ni otimanja oko loota.

U alpha verziji igre, koja je trenutno u testiranju, to nije izričito navedeno pa će se BioWare do lansiranja potruditi da igračima objasni kako se loot ne dijeli među ekipom. Nagrade također planiraju napraviti vidljivijima na mapi tako da ih igrači mogu lakše pronaći.

Za razliku od nekih sličnih igara (khm, Destiny, khm), u Anthemu pokupljene nagrade neće biti dostupne tijekom aktivne misije već će ih igrači moći preuzeti i aktivirati tek kada se vrate u svoju bazu zvanu Fort Tarsis.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?