HCL.HR

U Rocket Leagueu je do sada postignuto 29 milijardi golova

Zoran Žalac 08.07.2020.   •   3 komentara


Povodom petog rođendana popularne igre Rocket League, njezini tvorci pohvalili su se njezinom impresivnom statistikom.

Automobilski nogomet zvan Rocket League jučer je napunio pet godina postojanja. U igri su se mogli naći neki slavljenički predmeti i nagrade za vjernost igrača, a razvojni tim Psyonix počastio nas je i zanimljivom statistikom.

Otkriveno je tako da je igru do sada zaigralo 75 milijuna igrača na različitim platformama, što je posebno impresivna činjenica jer Rocket League nije besplatna igra i samo ga se jednom moglo nabaviti besplatno – odmah čim je izašao na PlayStation 4 konzoli.

Tih 75 milijuna igrača odigralo je ukupno pet milijardi mečeva kroz različite modove, a u njima je postignuto više od 29 milijardi zgoditaka. To znači da na svakom meču u Rocket Leagueu prosječno padne do šest golova. Kakva Liga prvaka, to je uspavanka!

Ovom prigodom evo i jedne kompilacije nekih stvarno fascinantnih zgoditaka. Nije moja, naravno, ja imam samo stvarno fascinantne promašaje, ali to ne ulazi pod službenu statistiku.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Niyo86

    08.07.2020 - 22:25

    Odrastao sam na Pesu. Ali mogu reci da je Rocket League cista zaraza. Uvjek razlicite tekme i pogotova ta igrivost je nesto sto me drzi uz nju vec par godina.

  • marko1106

    08.07.2020 - 22:43

    Bilo je na Steamu vikend akcija besplatan vikend. Ne znam koliko puta ali jednom je sigurno zato sto sam igrao, ali nisam kasnije kupio.

  • almoustevil665

    08.07.2020 - 23:03

    Od toga ja sam dao 20,352. Igram je još od bete dosta ljudi sam navukao na nju. Najbolja sportska igra. Od kada je ovo izašlo prestao sam sa fifa i pes igrama

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?