HCL.HR

Ubisoftov Gods and Monsters je Zelda u multiplatform izdanju

Zoran Žalac 15.07.2019.   •   5 komentara


Ubisoft je podijelio još nekoliko informacija o svojoj novoj igri zvanoj Gods & Monsters te potvrdio očitu inspiraciju u Zelda serijalu.

Tvorci Assassin’s Creed Odysseyja na E3 sajmu najavili su novu igru Gods & Monsters koja nas je na prvi pogled odmah podsjetila na The Legend of Zelda serijal, točnije njegov zadnji izdanak, Breath of the Wild. Da sličnost nije slučajna potvrđuju i novi detalji koje je Ubisoft iznio na službenom blogu.

U prvom redu, spominje se kako će gameplay u Gods & Monsters biti baziran na izdržljivosti, odnosno stamini. To je nešto što ga razlikuje od gameplayja u Assassin’s Creed Odyseyju, ali ga veže uz Zeldu gdje je stamina bila važna i u borbi i u istraživanju svijeta. Slično očekujemo i ovdje, a vještine koje protagonist razvije neće biti isključivo vještine za borbu.

Potvrđeno je kako će se glavnog junaka Fenyxa, moći modificirati i prije (odabir spola i izgleda) i tijekom igre kroz mijenjanje opreme i vještina. Neki komadi opreme bit će magični te će omogućavati posebne vještine, npr. duplo skakanje i sl. Priča će biti prepričana iz perspektive grčkog pjesnika Homera, a glavni protivnik u igri bit će Typhon.

Ako ne bude odgoda, Gods & Monsters igramo krajem drugog mjeseca 2020. na PC-u, PlayStationu 4, Xboxu One i Nintendo Switchu.

Komentari (5)

  • Marko Plavcic

    15.07.2019 - 15:12

    Znao sam da dolazi kopija Zelde

    • IQ118

      @Marko Plavcic, 15.07.2019 - 15:28

      Neće biti bolja od Zelde ali barem će svi moći igrati a to je velika stvar

    • MUDO

      @IQ118, 15.07.2019 - 18:28

      A kao da zeldu ne mogu svi da igraju? Uz cemu emulator zelda radi ne odlicno nego razvaljuje koliko je dobro odradjena emulacija. Imas na YT lika BSoD Gaming koji se bavi samo emulacijom i cemu softvera i zeldom pa ako bas hoces da odigras zeldu podesi igru prema njegovim podesavanjima i uzivaj u 4k na 60fps-a. Naravno ima i druge igre koje radi on ali za zeldu je najvise klipova izbacio, od toga kako da zeldu skinete pa sve do sitnih podesavanja i sve sto je potrebno da igra radi savrseno.

    • IQ118

      @MUDO, 15.07.2019 - 23:18

      Ma nemaju svi PC za emulator. Ja sam Zeldu prvo kupio za NS pa onda skinuo za PC i ne može se reći da na PCu nije bolje a to je samo emulacija stare konzole. Ali ovo će biti multiplatform igra uz vjerojatno bolju grafiku i dijaloge i svašta nešta. Barem se nadam

  • striborino

    15.07.2019 - 21:37

    Ova igra mi se svida po svemu videnom

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?