HCL.HR

Ups, slučajno je otkriven novi protivnik za Marvel’s Spider-Man 2 DLC

Zoran Žalac 08.03.2024.   •   1 komentara


Najnovije ažuriranje za Marvel’s Spider-Man 2 donijelo je neke nove stvari, ali i informacije koje nisu bile namijenjene za javnost.

Marvel’s Spider-Man 2 od jučer je ažuriran na verziju 1.002. Ubačen je New Game+ mod, moguće je ponavljati već odrađene misije, a dodani su i novi kostimi. Znali smo već da to dolazi, no ažuriranje je sasvim slučajno omogućilo i debug meni za neke igrače, a time su procurili i detalji o navodom DLC-u koji bi trebao doći u budućnosti.

Moglo se tako iščitati da će jedan od likova u budućem proširenju vjerojatno biti Beetle. Poznavatelji Marvelovih stripova prepoznat će Beetle kao Janice Lincoln, kćerku mafijaša Tombstonea koji se pojavljuje u Spider-Manu 2.

Da bi se Beetle mogla pojaviti u igri ranije su sugerirali i materijali koji su procurili na internet nakon hakiranja Insomniac Gamesa. Međutim, još uvijek nije službeno potvrđeno da u Insomniacu nisu promijenili plan.

Prva Marvel’s Spider-Man igra imala je tri proširenja koja su činila kolekciju zvanu The City That Never Sleeps. Aktualna Spider-Man igra prodana je u više od 10 milijuna primjeraka te je za očekivati da bi uskoro mogla početi dobivati nove sadržaje.

Komentari (1)

  • lukinjo123

    08.03.2024 - 20:47

    Stvarno u zadnje vrime razocaravaju, je bili su hakirani i sve ali konstantno podbacuju. 5 miseci cekamo update koji donosi osnovne stvari i na kraju niti ne donese sve sta bi triba, doda skroz nove bugove i nekako uspije provuc febug kroz igru, strasno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?