HCL.HR

Uskoro bismo mogli dobiti više detalja o Portal filmu

Juraj Bevandić 01.10.2016.   •   3 komentara


JJ Abrams je na premijeri Westworlda novinarima priznao da bi uskoro mogli dočekati službeno otkrivanje Portal filma, a zatim dao i naznake da bi moglo biti sličnih projekata i ubuduće.

portal-film

U trećem mjesecu smo pisali kako znamo da su Half-Life i Portal filmovi u izradi, ali ih nećemo gledati tako skoro. No čini se da bismo mogli dobiti neke informacije ranije nego što smo se nadali. Poznati redatelj JJ Abrams koji je prvotno i potvrdio rad na spomenutim filmovima, na premijeri serije Westworld je izjavio kako se nada da bismo uskoro mogli dočekati službenu najavu Portal filma.

U razgovoru s IGN-ovom novinarkom izjavio je kako ustvari baš dogovaraju sastanke s Valveom za idući tjedan te su vrlo aktivni oko projekta. Nije se razbacivao datumima i obećanjima, ali citiramo: „nadam se da ćemo prilično uskoro najaviti Portal.“

Naćulili smo uši stoga na bilo kakve službene najave, ali nije to sve o čemu se Abrams otvorio.

Na pitanja o tome namjerava li nastaviti priču igara ili stvoriti svoju sasvim je razumljivo izbjegavao dati izravan odgovor. Priznao je doduše kako vode zanimljive rasprave s nekoliko pisaca koji su vrlo uzbuđeni oko potencijalnog rada na poznatim serijalima. I sam se čini zadovoljan razvitkom situacije jer kaže da se s nekim autorima jednostavno „kuži“ i uživa raditi s njima. Ne očekujemo o rezultatima tih pregovora čuti uskoro, ali ionako bismo radije da se prvo usredotoči na Portal i iskoristi pun potencijal igre za dobru priču.

Kakve su vam nade za filmsku adaptaciju Portala? Nama oni išarani zidovi iz jedinice zvuče zanimljivo.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • nixon227

    01.10.2016 - 16:54

    meni osobno najdraža pc igra, jedva čekam vidjeti na šta će ličiti taj film

    • Mademoiselle

      @nixon227, 02.10.2016 - 00:26

      I ja isto. Obje igre su mi bile fantastične, ali ne vidim puno elemenata za ekranizaciju, tako da me baš zanima kako će to odraditi.

    • DjokaBA

      @Mademoiselle, 04.10.2016 - 15:01

      I ja obozavam Portal. Ako niste igrali, probajte Portal Stories:Mel, koji je fantastican.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?