HCL.HR

Uskoro izlazi druga epizoda za misteriozan The Council

Petra Rukav 07.05.2018.   •   8 komentara


Tajanstvena avantura smještena u 18. stoljeće sljedećeg tjedna namjerava nastaviti svoju priču u drugoj epizodu.

Prije dva mjeseca, točnije 13. 03., izašla je prva epizoda za jezivo intrigantnu videoigru The Council. Ukratko, radi se o epizodnoj narativnoj avanturi smještenoj na kraj 18. stoljeća gdje preuzimamo ulogu pripadnika tajnog društva – Louisa de Richeta. Iako je to društvo, čiji su članovi i poznate povijesne ličnosti kao što su Napoleon Bonaparte i George Washington, misterij sam po sebi situacija se zapravo počne zahuktavati kada protagonistova majka iznenada nestane.

Prva epizoda – The Mad Ones – pokupila je uglavnom pozitivne ocijene, a ako ste je zaigrali te vam se ista svidjela stvarno nema dobrog razloga da preskočite i drugu epizodu Hide and Seek, koja stiže 17. 05. Dakako, vaše odluke iz prethodne avanture oblikovat će priču u nadolazećoj epizodi gdje ćete istraživati nova mjesta palače u kojoj trenutno obitavate, ali upoznat ćete i neke nove intrigante likove.

Treba naglasiti kako će se vlasnici kompletne sezone i season passa u Hide and Seek igrati skrivača dva dana ranije od ostalih, dakle već 15. 05.

Komentari (8)

  • Sib3riX

    07.05.2018 - 21:40

    kad izadu sve epizode odigrat cu ne volim cekat dok dode nova 🙁

  • Dilo_trasul

    08.05.2018 - 06:03

    Malo sam gameplay gledao i meni se igra svidja,medjutim ne nabavljam dok ne izadju sve epizode.

  • SanKa

    08.05.2018 - 10:15

    sere mi se od ovog epizodnog igranja. daj sve ili odjebi.

    • SonOfZeus

      @SanKa, 08.05.2018 - 16:20

      Jos jedan tvoj kvalitetan komentar danas. Mislim da bi hcl trebao uvesti obavezne slike osnovnoskolskih svjedodzbi ( bar do 6. razreda) pri registraciji, kako bi bilo znatno manje ovakvih konstruktivnih analiza.

    • SanKa

      @SonOfZeus, 09.05.2018 - 09:54

      ja vidim da si ti dosta opsjednut s mojim komentiranjem .što si se zaljubio ili nešto ? ako ti je zaista stalo do potpuno književnog izražavanja, idi na forum matice hrvatske. Mislim da bi ti trebao gledat svoja posla i ne glumiti neku moralnu vertikalu. i nemam problema s uvođenjem svjedožbi, samo ne razumijem tvoj point ? kao misliš da ćeš ispasti obrazovaniji od mene ili ?

    • Igor Belan

      @SanKa, 09.05.2018 - 11:17

      Definitivno se izražava normalnije od tebe. Tako da se i kao administrator pridružujem željama da malo smiriš taj ton, pogotovo po pitanju prostačenja. Nema potrebe za time, reci što misliš bez da budeš vulgaran.

    • SanKa

      @Igor Belan, 09.05.2018 - 11:33

      ok, moje isprike. pazit ću na izražavanje.

    • SonOfZeus

      @SanKa, 09.05.2018 - 16:50

      Sve ti je rečeno. Pogotovo s obzirom da ovdje ima i male djece (stoga usproedba sa obrazovanjem), koji upijaju sve što čuju i pročitaju. Zamisli da se moderatori izražavaju slično kao i ti, ovo bi bila prčvarnica, a ne gaming site/forum.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?