HCL.HR

Vampyr obećava kompletno iskustvo bez ikakvih ekspanzija

Petra Rukav 10.11.2017.   •   11 komentara


Dok nestrpljivo čekamo prvi kvartal sljedeće godine za Vampyr igru iz Dontnod Entertainment studija, njen izdavač objasnio je da istu muku nećemo prolaziti čekajući na raznorazne DLC-ove jer takvih neće ni biti.

Vampyr E3

Razvojni studio koji nam je 2013. odnosno 2015. godine dočarao život jedne djevojke koja može manipulirati vremenom (hint: Life is Strange), to jest sjećanjima (hint: Remember Me); u prvom kvartalu sljedeće godine trebao bi nas povesti na malo drugačiju pustolovinu fantasy tematike. Naime, Dontnod Entertainment vraća nas u London za vrijeme pandemije španjolske gripe, a čitava radnja vrti se oko vampirskog doktora Reida koji se bori ne prekršiti Hipokratovu zakletvu dok u isto vrijeme sve teže podnosi izgarajuću želju za krvlju.

S obzirom na to da je Vampyr u potpunosti solo iskustvo javlja se pitanje hoće li developer svojim igračima u jednom naletu ponuditi kompletno iskustvo ili ćemo isto doživjeti tek kroz ekspanzije. Prema riječima šefa Focus Home Interactive, izdavačke kuće koja će se pobrinuti da ovaj naslov ugleda svjetlo dana, ne trebamo očekivati nikakva proširenja jer istih neće ni biti.

Ovo je čisto iskustvo za jednog igrača; nismo planirali nikakve DLC-ove. Ako se Vampyr pokaže uspješnim radije bismo razmišljali o njegovom nastavku. Već imamo neke ideje jer postoje toliko nevjerojatnih stvari koje možete izvući iz ovog univerzuma.

Nadalje, izdavač i developer Vampyra tvrde da će se 500 tisuća prodanih primjeraka igre pretvoriti u profit, a prodaju li milijun kopija to će prozvati uspjehom.

Označeno sa: ,

Komentari (11)

  • moordrak

    10.11.2017 - 14:58

    Neznam što bih mislio o ovoj igri. Tehnički mi se sviđa jer sve što sam vidio je solidno odrađeno, ali ova tematika i ambijent me ubijaju i malo su mi teški za probaviti.

    • SemirTheChosen

      @moordrak, 10.11.2017 - 15:38

      Mene bas tematika i ambijent privlace, iako igra nije bas tehnicki najbolja mimika lica likova dok pricaju djeluje poput razgovora lutaka, sto ce nadam se biti ispravljeno, jer mislim da taj prikaz igre je bio dok je igra bila u nekoj ranijoj fazi, a i da ne isprave nece biti sporno dokle god je prica iole kvalitetna, jer Dontnod iako kvalitetan studio nije financijski najbogatiji pa i ne cudi ako grafika ne bude vrhunska, dokle god je solidna nece smetati.

    • Black op

      @moordrak, 10.11.2017 - 18:31

      Zanimljivo, kod mene je obrnuto.

    • baDarmageddoN

      @Black op, 10.11.2017 - 18:56

      Zanimljivo, ja bi igrao Blade tip vampira. Ovo izgleda podosta…ne bi rekao loše ali nije to to u mojim očima. Nastavak Bloodrayne serijala sa svime iz B2 bi bilo savršeno e. To mi je sigurno najdraža vampirsk igra, ima i glazbu i ambijent i atmosferu o šoru i odjeća je vampirska- glavna likica je totalno zakon. Jedna od meni najdražih ženskih likova iz igara. Još u onoh koznatoj crnoj haljini…strava. Za Vampyr cemo vidjeti, nadam se da nisam u pravu. Stvarno se nadam jer kao i mnoge druge stvari- i vampire obožavam. Još da naprave Supernatural ili Grimm igru- ne znam da li bi mi srce izdržalo. Od ove igre ne očekujem puno ali vidjet ćemo

  • darijoman

    10.11.2017 - 15:42

    Ma ambijent je savršen za ovu tematiku igre. Nadam se da će to biti jako dobra igra

  • l)oolvl

    10.11.2017 - 16:36

    došlo je do toga da studiji skupljaju poene na temelju toga što neće izdavati DLC, lol

    • baDarmageddoN

      @l)oolvl, 10.11.2017 - 18:59

      Pa neka sakupljaju. I treba biti tako. Bolje nego da idu putem dlcova i mikrotransakcije koje iglavnom unistavaju MP komponentu igre koju bi inače volio igrati. Ono što je pay2win je najveće sranje koje posroji u igri. Ova ekipa je barem spremna riskirati na način da se usmili igračima i to treba podržavati. Teška su vremena za igrače ali ovo je dokaz da tako teško ne mora biti. Možemo dobiti punu igru odmah a ne sa zadrškom… Bravo oni

    • Darcoolio

      @baDarmageddoN, 10.11.2017 - 19:35

      Istina, sere mi se kad pređem igru i onda čujem da će ekspanzija biti tipa sledeće godine u junu.
      Prijatelju, daj kompletnu igru ili nemoj da jajariš.

    • baDarmageddoN

      @Darcoolio, 10.11.2017 - 19:53

      Pa to. Ima igara za koje znaš da trebaju DLC jer se odmah vidi da nešto fali. A i sve više igara što kažu prije izlaska da će za koji tjedan doći dlc. E pa jebi se sa takvim dlcom. Druga stvar su dlcovi od npr Witchera koji vrijede kao pola igre. Ali takve igre su rijetke

  • Sentiel FH-016

    11.11.2017 - 14:12

    Ah, ovo se ceka, a kad ce izici, pitaj Boga…
    Ima potencijala puno!!!! 🙂

  • vojnovic4

    12.11.2017 - 09:01

    pari mi jako zanimljiva ako bude kvalitetna mozda je nenabavin day 1 ali sigurno kad bude. a nekom popustu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?