HCL.HR

Besplatno se dijeli multiplayer pucačina Verdun

Zoran Žalac 23.07.2021.   •   3 komentara


Na Epic Games Store besplatno se može nabaviti Verdun, multiplayer igra smještena na ratišta Prvog svjetskog rata.

Znam da smo prije tjedan dana prenijeli glasinu da će se besplatno dijeliti Battlefield 1. Pokazalo se da je to tek djelomično točno. Naime, može se Battlefield 1 dobiti besplatno… pretplatom na Amazon Prime.

No, to ne znači da ovoga tjedna ne možete dobiti svoju dozu besplatnog ratovanja u Prvom svjetskom ratu potpuno besplatno. Na Epic Games Storeu sve do sljedećeg četvrtka (29. 7.) besplatno se dijeli multiplayer igra Verdun.

Taktička je to pucačina iz prvog lica, orijentirana na timsko igranje. Ima pet dostupnih modova i može ju igrati do 64 igrača po meču. Mape su joj dizajnirane po stvarnim ratištima u Francuskoj i Belgiji, a sama je borba realistična i brutalna, do te mjere da vam ovdje gas maska može spasiti život jednako kao i puška u ruci.

Verdun inače košta 17,50 eura, a ovom vam prilikom trajno ostaje u vlasništvu. Dobra je to ulaznica u serijal ratnih igara ovoga tipa jer osim Verduna imamo još i Tannenberg, a uskoro stiže i Isonzo.

Komentari (3)

  • Agent

    23.07.2021 - 09:56

    Dobra igra samo šteta da od 5 modova samo 1 ima igrača,ali možda se danas to promjeni

  • DiVojic

    23.07.2021 - 20:28

    Da li se isplati halat ovu igru?

    • ukek

      @DiVojic, 23.07.2021 - 22:36

      Igra je odlicna. Jedini problem kao i obicno kod arena shootera je playerbase, koji zamre vec prvi mjesec. Vjerovatno ce sada i biti nesto ljudi, posto se daje free, pa mogu reci definitivno se isplati probati ako jos nisi imao prilike.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?