HCL.HR

VIDEO: Pogledajte kako izgleda boss borba u Darkest Dungeon

Stjepan Fikter 22.01.2015.   •   0 komentara


‘Ne želim biti pojeden!’ i ‘moje tijelo gori!’ samo su neke od uzrečica koje heroji izgovaraju kada se nađu u kotlu za juhu tijekom borbe protiv Wizened Hag bossa.

O Darkest Dungeonu pisali smo barem u dva navrata, no za one koji su zaboravili – riječ je o roguelike RPG-u u kojemu će se likovi susresti s mnogim psihičkim elementima.

Za razliku od ostalih igara, skupina heroja koja u ovoj igri luta po tamnicama neće se ponašati kao da je to sasvim normalan posao, nego će često biti pod stresom što će utjecati na njihove osobine tijekom borbe. Panika, strah, sebičnost, ljutnja, paranoja samo su neki od psiholoških elemenata s kojima ćemo se morati nositi tijekom avanture.

Da vidite kako to izgleda u akciji, prilažemo vam novi video u kojem se skupina heroja borbi protiv Wizened Hag bossa čije je oružje i kotao za kuhanje juhe. Nekako vjerujemo da nije lijepo završiti u tom kotlu što pokazuju i likovi s uzrečicama poput – “ne želim biti pojeden” i “moje tijelo gori”. U slučaju da vas ovaj video zainteresira za Darkest Dungeon, od trećeg veljače moći će ga zaigrati putem Steam Early Accessa.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?