HCL.HR

VIDEO: Pogledajte nadrealni svijet The Endless Cylindera

Stjepan Fikter 08.07.2015.   •   4 komentara


Tvorci Zeno Clasha očito ne znaju za normalan dizajn – suosnivač studija Carlos Bordeu s osobnim projektom ide korak dalje u stvaranju neobičnog virtualnog svijeta.

Gledajući u dosad izdane naslove čileanskog ACE Teama, za niti jednog se ne može reći da ima ono što bismo nazvali normalnim dizajnom. Njihov prvijenac Zeno Clash nam je pokazao kako im mašte ne nedostaje, s Rock of Ages su uspjeli različite stilove spojiti u smislenu cjelinu da bi s Abyss Odyssey pokazali da im ni 2D dizajn nije stran.

Sada je suosnivač studija Carlos Bordeu predstavio svoj osobni projekt koji nas odvodi u nadrealni svijet The Endless Cylindera gdje će nas dočekati upravo beskrajni cilindar koji uništava sve pred sobom. Da to ne bude dovoljno neobično samo po sebi, niti glavni lik ne izgleda kao standardni heroj baš kao niti prvi neprijatelj kojeg se može opisati samo kao simpatična velika usta na dvije noge. Za zaokruženi dojam, svijetom je protutnjao polu-slon, polu-kamion.

Budući da je projekt tek u ranoj fazi razvoja, gameplay još nije u potpunosti razrađen, no Carlos kaže da The Endless Cylinder neće biti “simulator hodanja” niti će biti elemenata tučnjave.

Zatim nadodaje: “Još puno eksperimentiram s dizajnom same igre, ali jedan smjer u kojemu gledam je interakcija s drugim jajetom. Guranje/kretanje oko njega sigurno će pružiti izazov u gameplayu i utjecati koliko se brzo možemo kretati u usporedbi s cilindrom. U svakom slučaju, cilj neće biti samo bježanje od cilindra (to bi bilo previše jednostavno)”.

Za one koji su zaboravili. ACE Team je nedavno najavio i The Deadly Tower of Monsters koji nas vodi u svijet SF filma iz 50-ih godina čiji trailer možete pogledati ovdje.

Komentari (4)

  • wyzard

    08.07.2015 - 08:43

    Spore 2 🙂

  • MaliMicek

    08.07.2015 - 12:28

    Prije šmor 2 🙂

  • Adam Jensen

    08.07.2015 - 18:05

    Na nešto je i ličilo dok se nije ukazao slon koji kamionet koristi kao romobil 🙂

  • l)oolvl

    09.07.2015 - 00:35

    umjetnički dojam >9000

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?