HCL.HR

Warhammer: Vermintide 2 sljedeći mjesec stiže na Playstation 4

Hrvoje Smoljić 16.11.2018.   •   0 komentara


Vlasnici Playstationa će se već za mjesec dana konačno pridružiti obrani carstva od najezde hordi kaosa u Warhammer: Vermintide 2.

Devet mjeseci nakon izlaska na PC platformi te šest mjeseci nakon izlaska na Xboxu, dolazi nam i Playstation 4 inačica kooperativnog istrebljivanja štakora znanog kao Warhammer: Vermintide 2.

Ono što ova igra ima za ponuditi, osim mrežne kooperativne avanture kroz brojne lokacije Warhammer univerzuma, jesu pet klasno podjeljenih igrivih likova s različitim oružjima i sposobnostima, ali i dojmljivi sustav borbe iz prvog lica protiv velikog broja neprijateljski nastrojenih Skaven i Chaos frakcija.

Svi igrači koji kupe posebno izdanje igre već sada mogu zaigrati njenu beta verziju na PS4 konzoli. Nadalje, vlasnici specijalnog izdanja imat će pristup punoj verziju igre čak četiri dana prije njenog izlaska, ali će dobiti i dodatne skinove, okvire za portrete te Shadows over Bogenhafen, ali i nadolazeći Back to Ubersreik DLC.  Svi ostali morat će se strpiti do 18. 12. kada puna igra službeno izlazi.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?