HCL.HR

Kooperativno igranje u Wasteland 3 inspirirano je Divinity: Original Sin igrama

Zoran Žalac 21.08.2020.   •   4 komentara


Jedan od noviteta Wastelanda 3 je podrška za kooperativno igranje, koje se po uzoru na Divinity: Original Sin 2 može pretvoriti i u svojevrsni PvP.

Nadolazeći Wasteland 3 po prvi će put u svom serijalu ponuditi opciju igranja u multiplayeru. Dvoje igrača moći će podijeliti svoj tim te se zajednički zaputiti u istraživanje hladnih pustoši Colorada. Jedan će igrač biti “glavni”, tj. kao host će odrađivati zajedničke dijaloge i voziti terensko vozilo Kodiak. No, svaki će igrač imati svoj zasebni inventory te će moći obavljati radnje poput trgovinja i individualnih razgovora s NPC-jevima.

Igra neće imati podršku za crossplay između različitih platformi, primarno zbog različite kontrolne sheme. No, dobra je vijest da će se svim igračima čuvati ostvareni napredak u igri tako da mogu nastaviti samostalno kad se co-op sesija prekine. Bit će tu i manjih PvP elemenata po uzoru na Divinity: Original Sin 2 pa će igrači međusobno moći širiti glasine jedni o drugima ili si u određenim trenucima sabotirati misije.

Komentari (4)

  • Dragan[MKD]

    21.08.2020 - 09:36

    Zorane, malo off topic, ali ako nisi gledao High Score na Netflixu, definitivno pogledaj, odličan gaming serijal, čak ima i onaj prvi muško ženski e sport pobjednik.

    • Zoran Žalac

      @Dragan[MKD], 21.08.2020 - 10:02

      Planiram pogledati.

  • Apocalypse4987

    21.08.2020 - 09:58

    Ovo izlazi za koji dan? A nisam ni HZD završija. A u 9. još Iron Harvest dolazi

  • zbosec49

    22.08.2020 - 15:51

    Ovo ce se igrat. Dvojka mi je dosadila negdje na sredini druge mape.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?