HCL.HR

Prijavite svoj tim na naše nove WoT kupove ovog vikenda

Igor Belan 07.07.2016.   •   1 komentara


Spremni za novu rundu natjecanja u World of Tanksu? I ovog petak i subote organiziramo dva online natjecanja – svi ste pozvani prijaviti svoj tim, a možete i osvojiti vrijedne nagrade u WoT Goldu.

wot-adria-open

Pozivamo vas na novu rundu natjecanja na našim online kupovima na ESL-u ovog vikenda. Sve se igra online pa možete sudjelovati iz klimatizirane udobnosti vaših soba, a i prijave su potpuno besplatne – samo morate imati tim i malo skilla da osvojite vrijedne nagrade u obliku WoT golda.

U petak od 19 sati igra se WoT 5on5 Weekly Clash #14 Adria, a prijave za taj kup primamo ovdje.

Dan nakon toga, u subotu od 17 sati igra se redovni WoT 7on7 Adria Open Cup #19, a svoj veliki sedmeročlani tim za natjecanje možete prijaviti klikom ovdje.

Na europskoj WoT sceni prošloga tjedna nije bilo većih uspjeha timova iz regije, izuzev svakako pohvalnog četvrtog mjesta ekipe TWB gaming na Go4WoT kupu.

Čestitamo usput pobjednicima prošlotjednih WoT Adria kupova – PRMB gamingu na osvajanju WoT Adria Opena #18 i ekipi Digimons na osvajanju titule ponajboljeg regionalnog WoT tima u 6. mjesecu u mjesečnom finalu WoT Adria Open kupova.

Za više detalja o ovim regionalnim turnirima i nagradama kliknite ovdje.

Inače, tražimo i nove admine koji bi nam se pridružili u održavanju ovih redovitih ESL kupova svakog vikenda. Ako želite postati dio naše esports ekipa koja vodit ove WoT turnire na ESL-u, pošaljite nam svoju prijavu klikom ovdje.

Komentari (1)

  • Mladjo

    07.07.2016 - 23:00

    Dali ce bit turnira u Word of Tanks blitz na telefonu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?