HCL.HR

Xbox Scorpio nema priključak za Kinect niti vanjsku jedinicu za napajanje

Juraj Bevandić 07.04.2017.   •   6 komentara


Potvrđeno je da će Xbox Scorpio poput Xbox One S imati napajanje unutar kućišta, a izvana neće imati priključak za Kinect, već će za to trebati poseban adapter.

Scorpio Kinect

Jučer su otkrivene specifikacije Xbox Scorpia i napokon možemo potvrditi da se zaista radi o najsnažnijoj konzoli uskoro na tržištu. No, još uvijek ne znamo kako će konzola izgledati iako se pomalo i ta slika počinje razbistravati sada kada dobivano detalje o njenom kućištu.

Xbox Scoprio će pratiti trendove Xbox One S konzole utoliko što će napajanje u potpunosti biti smješteno unutar kućišta. Kabeli za napajanje Xbox konzola su tradicionalno imali one velike “cigle” koje ste morali sakriti iza televizora ili konzole, ali čini se da je tome kraj. Također neće imati niti utor za Kinect, pa će svi oni koji žele koristiti Kinect na Scorpiu morati nabaviti poseban adapter.

No, mi bismo rekli da to neće Scorpio učiniti sićušnim kao što je to Xbox One S. Sa svim snažnim komponentama koje će trebati dobro hladiti i unutrašnjim napajanjem teško da će Microsoft složiti kompaktnu konzolu. Samo neka izgleda pristojno i kao da vrijedi svoje visoke cijene i mi ćemo vjerojatno biti zadovoljni.

Označeno sa: ,

Komentari (6)

  • baDarmageddoN

    07.04.2017 - 16:27

    Ja sam još uvijek za to da je napajanje izvana. Previše topline stvara i mjesta zauzima. Ne znam zašto su odbacili vanjski adapter. Tj. znam dali razlog mi je glup.

  • Dragan[MKD]

    07.04.2017 - 16:30

    Ja nz, dal neko vise i koristi taj famozni Kinect, bio je cool kad je izasao, ali sad se cini niko ga ni ne spominje, osim naravno mog profesora na faks koji ne tjerao da programiramo stvare koje koriste njegovi senzori. U toj edukativnoj svrci, Kinect se dobro snalazi, ali u gaming i ne bas tako dobro.

  • blacklist0907

    07.04.2017 - 16:34

    Ma plejka rules!!

  • lucho-CRO

    07.04.2017 - 16:35

    Mene vise zanima kontroler..i naravno neke limited edition verzije ak budu a bit ce kako ce izgledati 😀

    • L3gi0naR

      @lucho-CRO, 07.04.2017 - 17:39

      Nemoj očekivat da češ dobiti Elite kontroler vrijedan 150$ zajedno sa tim novim Xbox-om.

    • lucho-CRO

      @L3gi0naR, 07.04.2017 - 19:56

      Ma ne to, vec kontroler sto se tice ugradene baterije kao kod ds4 i da se ne mora kupovati onaj charge and play kit. Na to sam mislio vjv haha

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?