HCL.HR

Yooka-Laylee skakat će na Switchu idućeg mjeseca

Zoran Žalac 29.11.2017.   •   0 komentara


Veterani tima Rare napokon će lansirati igru za fanove Nintendovih konzola, nakon više od desetljeća pauze. Platformer Yooka-Laylee na Switch stiže 14. idućeg mjeseca.

yooka-laylee-kick

Šarmantni platformer Yooka-Laylee ima zanimljivu priču u kontekstu Nintendovih konzola. Radi ga ekipa koju većinom čine veterani studija Rare, proslavljenog tima koji je tijekom devedesetih bio zaslužan za neke od najboljih igara Nintendovih konzola. Nakon Microsoftove akvizicije Rarea, ekipa jako dugo nije radila igre za Nintendove platforme, a u nezavisnom aranžmanu obećali su svoj spiritualni nasljednik Banjo Kazooieja, tzv. Yooka-Laylee lansirati na Nintendo Wii U konzoli.

Ti su se planovi izjalovili pa je razvoj igre prebačen za Nintendo Switch. No, Unity pokretač pokazao se problematičnim tako da Switch još uvijek nije dobio igru koja je na ostalim platformama izašla još prije sedam mjeseci. No, iščekivanju će doći kraj 14. 12. kada Yooka-Laylee stiže na Switch. Ta verzija igre trebala bi biti nešto bolja od one početne jer je igra u međuvremenu dobila velika ažuriranja koja su ispravila većinu prigovora koje su developeri dobili u vrlo polariziranim recenzijama.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?