HCL.HR

Zašto su igrači Assassin’s Creed Unityja godinu dana jeli tortu

Juraj Bevandić 25.01.2016.   •   3 komentara


Očekivali biste da će ovakav easter egg biti razotkriven u prvih par sati nakon izlaska, no igračima je trebalo godinu i nešto dana da napokon zabilježi što se dogodi kada pojedete sve torte u Assassin’s Creed Unityju.

assassins-creed-syndicate-cake-easter-egg

Ubisoft je u svoj Assassin’s Creed Unity ubacio puno slatkih easter eggova ne bi li navukao igrače u potragu za skrivenim sadržajem. Problem je u tome što je većini igrača dugo vremena veća briga bila kako pokrenuti igru koja je po izlasku vrvjela bugovima i tehničkim poteškoćama, a Ubisoft se poveo starom francuskom: „Neka jedu kolače.“

Vidite, jedan od najslađih misterija bile su naizgled nasumično postavljene torte po igrionom virtualnom svijetu koje ste zapravo mogli jesti, ali nitko nije skužio u čemu je fora. No, neki nisu odustali od vjerovanja da te torte nisu tamo bezveze niti nešto više od godinu dana nakon izlaska igre, pa je tako Brett iz UbiCentrala napokon pronašao sve skrivene torte u igri, pojeo ih i doznao što slijedi nakon deserta. Sve je objašnjeno u videu koji prilažemo ispod.

Inače, lik koji „brani“ tortu je Marquis De Bullion, onaj kojeg u traileru s E3 sajma iz 2014. igrači bace kroz prozor kao dio misije koja famozno nije završila u konačnoj igri.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • TheEvilMan92

    25.01.2016 - 18:46

    Nešto što svatko voli raditi, jesti. Pa im je trebalo godinu dana da otkriju i taj easter egg. Čudi me što to jedenje torti nije otkrio neki hrvat kad nam je to i najomiljeniji posao 😀

  • Smoolex

    25.01.2016 - 20:55

    Što nije kako jedan cijenjeni komentator sa portala HCL.hr kaže “žmaknuo” tu zadnju tortu, kad je već faca i baca se imo tamo po zgradurinama.

  • funky0308

    27.01.2016 - 19:30

    Para bačenih za Unity mi je još uvijek žao 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?