HCL.HR

Znamo kad izlazi akcijski orijentirani Minecraft Dungeons

Hrvoje Smoljić 15.11.2019.   •   4 komentara


Znali smo godinu u kojoj ćemo se upustiti u kooperativno lutanje kockastim tamnicama u svijetu Minecrafta, no sada znamo i točan mjesec. Za tri mjeseca možda saznamo i dan.

Ako niste čuli za Minecraft, vjerojatno živite ispod najzabačenijeg kamena. S druge strane, ako niste čuli za Minecraft Dungeons, nitko vam ne bi mogao pretjerano zamjeriti. Radi se naime o dungeon crawler spinoffu originalnog Minecrafta s naglaskom na akciju.

Sve se i dalje odvija u prepoznatljivom kockastom svijetu, no ovog puta iz izometrijske perspektive. Grupe do četvero ljudi upuštat će se u istraživanje tamnica u potrazi za oružjima i vrijednim lootom uz usputno tamanjenje hrpe protivnika.

Iako je originalno trebala izaći tijekom ove godine, njenom sredinom je potiho odgođena na iduću. Iako točan datum još ne znamo, jučer je za vrijeme X019 događaja barem objavljen mjesec izlaska. Tako ćemo u 26. 5.  saznati hoće li Minecraft Dungeons barem djelomično replicirati uspjeh originalne igre. Očekujte ju na PC-u, ali i svim konzolama trenutne generacije.

Komentari (4)

  • TorcidashFromCroatia

    15.11.2019 - 21:45

    Igra dosta dobro izgleda i volio bi je igrati, ali izlazi u travnju, što znači da nitko neće ni spomenuti ovu igru zbog CP2077, a kamoli je kupiti, što je jako žalosno. Možda je kupim tek na ljeto.

    • Zoran Žalac

      @TorcidashFromCroatia, 15.11.2019 - 21:51

      Cyberpunk je 18+ igra, ovo je za nešto mlađu publiku ipak.

    • mirko1286

      @Zoran Žalac, 15.11.2019 - 22:07

      kao i gta5,lol

  • Strahinja Radonjic

    16.11.2019 - 01:08

    Kada će vratiti Minecraft Story Mode? Ne znam tačno koje Telltale igre su i dalje u životu i koji izdavači ih sada poseduju al’ mi je nenormalno da su MCSM odbacili tek tako. Želim na novom tabletu da pređem igru a i da je držim uvek instaliranu ali kad prebqcim fajlove ne radi. Na PC-u sam skinuo igru pre gašenja servera ali jbg, puko HDD i nestala igra. Mogu da je crack-ujem naravno (na PC-u samo jer na Android-u ni svoju Android kopiju ne mogu da prebacim na nov uređaj) ali već godinama nisam nikakav piratski sadržaj koristio jer eto, lepo je podržati developere a i dosta godina ranije sam bukvalno sve živo piratizovao, al’ više ne. Glupi Telltale… –_–

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?