HCL.HR

Zlatni Dabar 2008

Matej Majcenović 08.01.2009.   •   0 komentara


Već četvrtu godinu za redom donosimo vam rezultate glasovanja našeg Zlatnog Dabra. Najbolje od najboljeg iz 2008. odabrali ste vi. Mi smo vaš odabir popratili kratkim opisima i slikama našeg dabra Đuke. Tko je sve dobio ovaj pozlaćeni kipić?

Već četvrtu godinu za redom donosimo vam rezultate glasovanja našeg Zlatnog Dabra. Najbolje od najboljeg iz 2008. odabrali ste vi. Mi smo vaš odabir popratili kratkim opisima i slikama našeg dabra Đuke. Tko je sve dobio ovaj pozlaćeni kipić? Čitajte dalje…

Bez promjene koncepta glasovanja u odnosu na prošlu godinu, glasovanje za nagradu Zlatni Dabar 2008 započelo je 22. prosinca, 2008. i završilo za točno dva tjedna – 5. siječnja, 2009. U prvom ste krugu glasovali za najbolje igre na četiri platforme (PC, PS3, Wii, X360) po žanrovima, dok je drugi krug bio rezerviran samo za najbolje od najboljih. Iako kategorije od prošle godine nismo mijenjali, dodali smo dvije nove – onu za najiščekivaniju igru u 2009. i za HCL-ovog forumaša godine.

Kako posjećanost HCL portala konstantno raste i sada imamo mnogo više posjetitelja nego prošle godine, naši su posjetitelji u odnosu na prošlu godinu glasovali u znatno većem broju. 2007. bila je odlična godina za gaming, puno kvalitetnih igara je ugledalo svijetlo dana i zato smo od 2008. očekivali mnogo. To smo i dobili.

Rat konzola nove generacije je i dalje aktualan, Wii je i dalje na prvom mjestu što se prodaje tiče, kvaliteta igara je druga priča. Nadalje, prijenosne konzole ili da budem precizniji, ponuda igara za iste je podbacila. Iako se i PSP i DS odlično prodaju to ne znači da nam ne fali kvalitetnih igara. A ako ste vlasnik jedne od te dvije konzole, ili možda obadvije, siguran sam da to i sami znate. I da ne duljimo, zahvaljujemo još jednom svim glasačima. Sami ste odabrali pobjednike.

PRVI DIO – Najbolje igre po platformama

DRUGI DIO – Ultimativni Zlatni Dabar 2008

Ovaj vrlo urbano nazvani dio našeg Zlatnog Dabra 2008 donosi vam pregled svih onih drugih kategorija za koje ste glasali. Dakle ovdje pročitajte koje igre su najviše razočarale, koje su iznenadile, koji gamerski događaj je ponajviše obilježio prošlu nam godinu, tko je najčlan HCL.hr-a i još ponešto…

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?