HCL.HR

Gotham Knights dobio novi datum izlaska, ali bez brige – nije odgođen

Josip Klanfar 24.08.2022.   •   5 komentara


Kao što i sam naslov kaže, pomaknut je datum izlaska Gotham Knighta, ali u drugačijem smjeru od očekivanog pa igra izlazi ranije. Osim toga, vidjeli smo i Harley Quinn i ostatak neprijatelja.

Batmana nema, to smo ustanovili s prvom vijesti koja je izašla vezano za Gotham Knights. Znamo i postavu koja će predvoditi borbu protiv kriminala: Batgirl, Nightwing, Red Hood i Robin, a sada znamo i postavu protiv koje će se ova četvorka boriti. Roster je sljedeći: Harley Quinn, Clayface, Mr. Freeze i kriminalna organizacija Court of Owls.

Ono što je još iznenađujuće da je datum izlaska igre pomaknut unaprijed. Umjesto 25. 10., kako je bilo najavljeno, igrat ćemo ga četiri dana prije – od 21. 10. ove godine.

Igru nećemo vidjeti na konzolama prošle generacije, već izlazi samo za PS5, Xbox Series, i PC (Steam, Epic).

Komentari (5)

  • Enrubius

    24.08.2022 - 11:27

    Fali mi Batman u ekipi, ovako imam osjećaj kao da ćemo igrati sa nekim sporednim likovima. Nadam se da je to krivi osjećaj samo :).

  • djosic85

    24.08.2022 - 11:32

    Nadam se da to nisu svi neprijatelji, malo je to obzirom na ranije batman igre.

  • Sinek

    24.08.2022 - 19:20

    znam da svaka šuša cosplaya ovu harley quinn i da je istrazivanje trzista pokazalo kako je ona super popularna ali ne znam sto misliti o igri ako ovako slab lik predvodi negativce

    • djosic85

      @Sinek, 24.08.2022 - 20:24

      Ne predvodi harley negativce. Court of owls su glavni negativci

    • Sinek

      @djosic85, 24.08.2022 - 21:46

      court je organizacija, nije supervillain s karakterom, moguce da su stvorili zanimljivog lika (lidera, talona) samo za ovu igru ali manjak negativaca iz ogromne galerije je dosta problematican. harley se pojavljuje u apsolutno svemu od igara do filmova a realno je podnosljiva jedino kao glupi jokerov sidekick, sto su arkham igre odlicno odradile…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?