HCL.HR

Blue Byte

Developer

Blue Byte Recenzije

RecenzijaChampions of Anteria

Zoran Žalac 13.09.2016.

Ubisoftov novi serijal nada se spojiti RPG mehaniku i nekad slavne Settlerse, no na kraju jedva spaja kraj s krajem u vrlo površnu igru.

RecenzijaAnno 2070

Stjepan Fikter 19.12.2011.

Anno serijal oduvijek je vezan s radnjom u prošlosti, no to se sada promijenilo. S novom igrom skočili smo u budućnost, točnije u godinu 2070-tu. Što je donijelo putovanje kroz vrijeme?

RecenzijaThe Settlers 7: Paths to a Kingdom [PC]

Robert Tauzer 22.05.2010.

Kako je legendarni Settlers serijal uspio ostati popularan i nakon sedam konceptualno identičnih igara, otkriva vam naša recenzija novog nastavka – The Settlers 7: Paths to a Kingdom.

Blue Byte Vijesti

Ubisoftova piratska igra Skull and Bones je živa, izgleda kao odrasli Sea of Thieves

Igor Belan 12.06.2018.

Skull and Bones je živ, zdrav i pohlepan – za blagom naravno. Ubisoftova gusarska igra izgleda bolje nego ikada u prekrasnom novom cinematic traileru i gameplay videima koji napokon otkrivaju više detalja.

Evo još jedne odgode – Skull & Bones pomaknut na 2019.

Zoran Žalac 18.05.2018.

Ubisoftova piratska igra Skull & Bones ipak neće zaploviti ove godine; nadamo se da imate bocu ruma da ublažite bol zbog te odgode.

Ubisoftov piratski naslov Skull & Bones imat će priču koja će trajati godinama

Zoran Žalac 07.08.2017.

Ubisoftov novi IP Skull & Bones imat će sadržaje za jednoga igrača, ali ne u obliku kampanje koja će se konzumirati samo jednom.

Ubisoftov novi IP je multiplayer gusarska makljaža Skull and Bones

Juraj Bevandić 13.06.2017.

Ekipa koja je napravila Black Flag, sada nam donosi sasvim novi IP gusarske tematike usredotočen na velike bitke u multiplayeru i vjernu plovidbu.

The Settlers – Kingdoms Of Anteria kombinira izgradnju carstva s elementima akcijske strategije

Stjepan Fikter 07.08.2014.

U posljednjem izdanju Settlersa nećemo se morati samo brinuti o rastu vlastitog carstva nego će se tu naći i borbe protiv neprijatelja i bossova u maniri taktičkih bitaka.

Blue Byte Specijali

Nema rezultata

Blue Byte Igre

Skull & Bones

Zoran Žalac 14.06.2017.

Ubisoftova igra koja odvodi formulu piratskog pelješenja iz AC4: Black Flaga u multiplayer okružje. U zlatno doba gusara vodit ćemo 5v5 bitke i moliti se bogovima da ne naiđe Kraken.

Champions of Anteria

Zoran Žalac 27.04.2016.

Igra koja je počela kao ponovno zamišljanje The Settlers serijala na kraju se pretvorila u novi IP. Kontroliramo pet junaka koji kontroliraju pet elementalnih moći vatre, vode, zemlje, metala i grmljavine.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?