HCL.HR

id Software

Developer

id Software Recenzije

RecenzijaDoom

Juraj Bevandić 23.05.2016.

To da jedno od većih osvježenja žanra dolazi u obliku reboota serijala starog dvadeset godina govori više o trenutnoj ponudi pucačina nego samom Doomu, ali radi se o igri koju bi stvarno bilo šteta propustiti.

RecenzijaRage

Zoran Žalac 20.11.2011.

Petnaest godina čekali smo na novu franšizu tvoraca FPS žanra. Sad kad je Rage konačno tu, postavlja se pitanje je li id Software u međuvremenu izgubio kredibilitet na zahtjevnoj sceni FPS igara. Odgovor, kao i obično, dajemo u našoj recenziji spom

id Software Vijesti

Rage 2 je poludio i neće imati multiplayer

Zoran Žalac 14.06.2018.

Nadolazeća pucačina Rage 2 za razliku od svog prethodnika neće sadržavati nikakve multiplayer modove već će se fokusirati isključivo na singleplayer.

PRVI GAMEPLAY TRAILER: Rage 2 izgleda kao ludi, punkerski Doom na uništenoj Zemlji

Igor Belan 11.06.2018.

Ako ste voljeli sirovu i brzu akciju Dooma iz 2016-te, Rage 2 mogao bi vam sjesti k’o budali šamar. Barem ako je suditi po ovom ludom prvom traileru.

Najavljen Doom Eternal, izgleda pakleno u prvom traileru

Igor Belan 11.06.2018.

Bethseda je najavila novi Doom naslov na svojoj E3 konferenciji, a trailer koji su objavili samo daje do znanja da će biti pakleno.

Rage 2 slijedi model igre kao usluge, ali bez loot kutija

Petra Rukav 17.05.2018.

Tim Willits, kreativni direktor američke tvrtke id Software, obznanio je kako nadolazeća igra Rage 2 neće sadržavati loot kutije, ali će zato posjedovati elemente igre kao usluge.

Rage 2 demonstrirao svoj gameplay, dolazi 2019.

Zoran Žalac 15.05.2018.

Stigao je nešto konkretniji prikaz Ragea 2, a s njime smo doznali i zaplet igre, kao i osnovnu mehaniku gameplayja.

id Software Specijali

Doom – pucačina iz pakla

Igor Belan 11.04.2016.

Desetljeće nakon trećeg nastavka kultne franšize, Doomski Pakao ponovno zjapi otvoren. U 5. mjesecu oslobođene oblike zla ćemo uskoro upoznati s vlastitim arsenalom oružja kroz rebootano izdanje. Evo što sve možete očekivati.

id Software Igre

Doom Eternal

Igor Belan 11.06.2018.

Doom Eternal vraća legendarnog Doom Slayera na bojište pakla gdje ga čeka osvetnički pohod protiv hordi zla uz još nabrijaniji soundtrack i brži gameplay s novim oružjima i mogućnostima.

Rage 2

Zoran Žalac 14.05.2018.

Nastavak post-apokaliptične pucačine iz 2011. vraća nam napucavanje s mutantima i anarhistima, ovoga puta ofarbano u kričavo rozu boju.

Quake Champions

Zoran Žalac 13.06.2016.

Modernizirani Quake sa isključivim fokusom na multiplayer u kojemu se različiti likovi ravnaju sa zemljom. Zadržao je najvažnije Quake mehanike kao što su strafe jump i rocket jump.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?