HCL.HR

U drugom dijelu ekspanzije za Doom Eternal upoznat ćemo Dark Lorda osobno

Josip Klanfar 18.03.2021.   •   2 komentara


Već smo probudili drevno zlo. Rasijecali smo neprijatelje, komadali ih i pokazali da se naš junak Doom Slayer ne boji zaprljati ruke. Ali, što kad se nađe oči u oči s Dark Lordom?

Naš omiljeni koljač demona, istjerivač zla i spasilac svijeta Doom Slayer, vraća se u drugom proširenju za Doom Eternal: The Ancient Gods kako bi razbio posljednji bedem raštrkane vojske pakla i vratio narušen balans u svemiru.

U drugom proširenju susrest ćemo se s lokacijama koje nikada prije nismo obišli. Posjetit ćemo kozmička čuda Argent D’Nura, ruševine drevnog naselja Sentinela pa sve do razorenog grada na zemlji koji skriva tajni prolaz do zadnjeg bedema Dark Lorda, opremljenog naprednom tehnologijom i visokim zidovima. Susrest ćemo se i s novim verzijama demona kao na primjer s oklopljenim Baronom ili novim Screecher zombijem koji osnažuje obližnje demone kad ga ubijemo.

Drugo proširenje izlazi ovaj mjesec, točnije 18. 3., a biti će dostupno za Playstation 4, Xbox One, PC i Stadia platforme. Ni malo ne sumnjamo da naš Slayer neće dorasti i ovom zadatku, a kako će to sve biti upakirano i što nas čeka, pogledajte u najavnom traileru.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?