Nevjerovatno kako je PS4 pao u drugi plan čim sam obnovio komp, sve je stalo čak i Uncharted serijal jedino se tu i tamo baci koji nivo Crasha
Enivej igra se vec neko vrijeme:
Wolfenstein II: The New ColossusOpet uživam u masakru nad nacistima by the hand of B.J. Napucavanje opet najbolji dio igre.
Ova dvojka mi je sjela, onako.
Ne super kao New Order koji sam nekoliko puta prešao ali solidan je nastavak na NO.
Nema baš novih protivnika i osim par lokacija tipa ona Ausmerzer koje kradu šou jedan dobar dio igre dođe na "vec vidjeno"
Soundtrack mi je na djelovima pomalo čudan kao da želi kopirati DOOM. Ima par ludih cut scena tipa ko ona kad se svi wasteaju za ročkas XD
Ali kao da mi nešto fali, nešto da ovaj naslov bude doista kolosalan...
Ostavim više dojmova pri završetku ali vidim po postotku da sam pri samom kraju igre.
I još se igra:
Sudden Strike 4Ova strategija mi je odlično sjela. Ajmo rec da jesam nekakav fan tj poznanik SS serijala, igrao sam jedinicu i dvojku mada su mi oba u mutnom sjecanju, ali sječam se realizma u ratovanju.
Igra izuzev WW II kampanja ne nudi neku skirmish zabavu, ali čovječe misije koje prikazuju bitnije bitke drugog svj. rata su izvedene fenomenalno i vrlo realno. Iako očekivao sam možda malo veči broj jedinica na ekranu no svejedno ovo je jako dobar RTS bez ikakvih zamaranja oko baze ili takvih stvari. Grafički, jako detaljno. Zvuk odličan.
Klasika; Allied, Soviet and German kampanja, ali nabavio sam DLC Road to Dunkirk koji pretpostavljam ima British kampanju.
Uskoro gotov i s ovim a onda sam planirao krenuti rješavati SP novog
COD WWII naslova.
Pošto sam pri kraju sa serijom dokumentarca (WWII in color) onda neka cijeli Siječanj i dio Veljače do kraja budu u tom duhu lol
Nešto povijesno točno, nešto izvrnuto.
Tek onda ide povratak u dnevni i završetak pustolovina sa Drakeom i TLOU.