HCL.HR

Oznaka: legendarni likovi iz igara

Legendarni likovi gaming svijeta: Yoshimitsu

Zoran Žalac 26.01.2024.

Dobri nindža Tekken svijeta jedan je od likova koji se tijekom 30-godišnje povijesti Tekkena najviše mijenjao, a opet je ostao dobri stari Yoshimitsu.

Legendarni likovi gaming svijeta: Kratos, bog rata

Dominik Vadas 02.11.2022.

Jedan od najnemilosrdnijih likova u povijesti PlayStationa doživio je rijetko viđenu transformaciju. Pred izlazak God of War Ragnaroka prisjetite se priče o Kratosu – vojniku koji je postao bog rata.

Legendarni likovi gaming svijeta: Max Payne

Josip Klanfar 15.08.2022.

Malo je onih koji ne znaju legendarni lik i djelo poznatog anti-heroja i detektiva, Max Paynea. Njegov put osvete i potrage za svrhom je obilježio istoimenu igru.

Legendarni likovi gaming svijeta: Edward Kenway

Josip Klanfar 06.08.2022.

Malo je onih koji ne znaju za legendarni lik i djelo čuvenog pirata Edwarda Kenwaya. Definitivno je obilježio jednu eru plovidbe Karipskim morem u Assassin’s Creed: Black Flagu.

Legendarni likovi gaming svijeta: Nathan Drake

Domagoj Plantak 26.02.2022.

Moderni Indiana Jones, muška Lara Croft, ili nešto treće? Brbljavog i duhovitog Nathana Drakea iz Uncharted serijala možemo bez problema smjestiti u posebnu kategoriju.

Legendarni likovi gaming svijeta: Lara Croft

Josip Klanfar 17.07.2021.

Malo je onih koji ne znaju za legendarni lik i djelo najpoznatije istraživačice i avanturistkinje u svijetu gaminga. Lara Croft definitivno je obilježila oba stoljeća u kojima se našla.

Legendarni likovi gaming svijeta: Agent 47

Josip Klanfar 10.07.2021.

Malo je onih koji ne znaju za legendarni lik i djelo najpoznatijeg plaćenog ubojice u gaming svijetu. Agent 47 lik je koji je definitivno obilježio Hitman serijal.

Legendarni likovi gaminga: Ezio Auditore da Firenze

Josip Klanfar 03.07.2021.

Malo je onih koji ne znaju za legendarni lik i djelo čuvenog majstora Ezia. Ovo je lik koji je definitivno obilježio Assassins Creed serijal, bez obzira na put i priču ostalih nastavaka.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?