HCL.HR

Oznaka: Playlink igre

RecenzijaErica

Zoran Žalac 23.08.2019.

Interaktivni triler Erica još je jedan pokušaj spajanja filma i videoigre koji usprkos dobroj produkciji ne dostavlja inovativno iskustvo.

Vani je nova PS4 ekskluziva, interaktivni triler Erica

Zoran Žalac 20.08.2019.

Sony Interactive Entertainment lansirao je još jednu ekskluzivnu igru za svoj PlayStation 4. Ovoga puta radi se o manjoj igri zvanoj Erica.

Pripremite se za novu PlayLink igru – Frantics

Zoran Žalac 02.03.2018.

Idućeg tjedna Sonyjeva PlayLink platforma dobiva još jednu igru – šašavi Frantics koji će suprotstaviti do četvero igrača u 15 različitih disciplina.

Reklama za Sonyjev PlayLink je pomalo neugodna

Zoran Žalac 28.12.2017.

Sony viralnom reklamom za PlayLink pokušava nagovoriti ljude neupućene u gaming da za doček nove godine sjede ispred televizora i igraju grupne igre.

RecenzijaHidden Agenda

Zoran Žalac 03.12.2017.

Nova igra tvoraca Until Dawna hrabar je pokušaj da se u virtualni svijet prenese zabava kakvu je među boardgaming naslovima svojevremeno nudio Cluedo.

SpecijalŠto je to PlayLink za PlayStation 4?

Zoran Žalac 29.11.2017.

Sony je ove godine igranje na PlayStation 4 konzoli odlučio učiniti pristupačnijim lansiranjem nove PlayLink platforme. U ovom članku pojašnjavamo vam o čemu se tu radi.

Erica je prvi interaktivni film za Sonyjevu PlayLink inicijativu

Zoran Žalac 31.10.2017.

Interaktivni filmovi jedna su od uzdanica Sonyjeve PlayLink inicijative za igranje igara na konzoli putem mobitela, a prvi primjer istoga bit će triler zvan Erica.

Detektivska igra tvoraca Until Dawna izlazi idućeg mjeseca

Zoran Žalac 15.09.2017.

Hidden Agenda je PlayStation 4 ekskluziva koju ne treba zanemariti, a stiže nam već idućega mjeseca kao druga igra Sonyjeve PlayLink inicijative.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?