HCL.HR

Elex II nam prikazuje svoje grupacije i ružna čudovišta

Zoran Žalac 18.11.2021.   •   6 komentara   •   Trailer


Elex 2 donosi poznati scenarij svijeta u sukobu. Treba ujediniti različite frakcije i povesti ih u bitku protiv zajedničkog protivnika.

Njemački studio Piranha Bytes rijetko se kada odmiče od svoje prokušane recepture i zapleta koji ide otprilike ovako… Neki tamo svijet je u nevolji, ali ne zato što se različite grupe u njemu međusobno ne podnose nego zato što mu prijeti novi neprijatelj kojega čovječanstvo ne može poraziti dok je razjedinjeno! Znate taj zaplet iz serijala kao što su Gothic i Risen, a reprizu očekujte i u Elexu 2.

U toj igri svijet se zove Magalan, neprijatelji su Skyandi, a razjedinjene frakcije su Albs, Clerics, Berserkers, Outlaws i Morkons. Glavni lik Jax među svakom od tih frakcija ima određenu reputaciju – što zbog povijesti s njihovim članovima ili vođama, što zbog stavova koji su ponekad oprečni uvjerenjima tih grupacija. U bilo kojem slučaju, Jaxov je zadatak ujediniti svih pet frakcija i povesti ih u bitku protiv Skyanda.

Kako izgledaju frakcije s kojima će Jax surađivati, a i protivnici s kojima će odmjeravati snage, pogledajte u novom videu:

Označeno sa: ,

Komentari (6)

  • Darcoolio

    18.11.2021 - 17:33

    Uporno drže 10+ godina staru grafiku

    • moordrak

      @Darcoolio, 18.11.2021 - 21:00

      Ne čini mi se baš. Ova ima ok antialiasing 😱😜 A znaš i sam da su Piranha Bytesove igre pomalo trashy. To ih čini drugačijima od biločega na tržištu.

    • Darcoolio

      @moordrak, 18.11.2021 - 21:26

      ma znam, zato sam i napisao to.

  • crolink07

    18.11.2021 - 20:45

    Od Risena 3 nisam puno očekivao nakon gomile negativnih kritika a svejedno sam se odlično zabavio a Elex mi je na listi RPG-ova za odigrati.

  • moordrak

    18.11.2021 - 21:22

    Najs. Dvica mi doslovno izgleda kao nastavak jedinice. Nadam se, uz malo manje grinda. Biti će ovo OK za odigrati. Nego, jesu oni to stvarno naguzili datum izlaska tik do Horizona? što si oni misle? Da ću utočit RedBull intravenozno?! Igrat dva ogromna RPGa paralelno…Pa nisam kamikaza … Ne bude li kakvih neplaniranih odgoda, Horizon je prvi u redu igranja…

  • moordrak

    18.11.2021 - 21:35

    Elex me ustvari ugodno iznenadio. Jako igriv, zarazan, ima nebuloza kao i Risen3 , ali upravo to što kažeš: ima dušu. Želiš ga završiti. Možda je malo old school za današnje klince , ali meni je sjeo što se kaže, k’o budali šamar.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?