HCL.HR

Igramo Ancestors: The Humankind Odyssey (EP3): Majmun pomogao drugom majmunu

Igor Belan 20.09.2019.   •   4 komentara


U novom videu iz Ancestors: The Humankind Odyssey pogledajte kako napredujem na putu da izumim tenisice i pronađem što se to puši u šumi. Valjda onaj meteorit što je nekidan pao?

Komentari (4)

  • butjer1010

    20.09.2019 - 13:27

    Igore, mislim da smo ti nas par u komentarima iz prošlog videa napisali da moraš kapok fiber nanijeti na sebe kada krvariš, ili umire majmunče.
    Kad ti se pojavi da te netko “stalka”, penji se na drvo, tamo ti nitko (osim velikog orla) ništa ne može.
    Kad uđeš u nepoznato područje (tamo gdje te krokodil napao, kad je sve sivo), samo moraš istraživati i nakon što se malo napuni bijela kugla dolje desno, pojavit će ti se nešto kao bijelo svijetlo i kad dodješ do njega, možeš “claimat” i taj teritorij. Odmah se vraća boja. Obavezno pazi na dopamine level (ono oko oka), kad te netko od predatora stalka, on se smanjuje i odeš u histeriju. Bježiš na vrh drveta da te više ne vidi i prestaje se smanjivati.
    Uglavnom, najbitnija stvar je istraživati (na tipkovnici tipka e, q ili desna tipka miša), vidom, sluhom ili mirisom. To obavezno radi sa 2 mala majmuna na sebi i onda ti neuronska energija raste 3 puta brže, a sa njom evoluiraš.

  • musava_ribica

    20.09.2019 - 21:56

    Odi na onaj sleeping spot pa legni pa stisni Y za Evolution. tamo otključaj sve što možeš (Initiate) i otkljucas ces nove abilitye. Toje kao skill tree. Takoder intimidateaj kad god možeš,što više to bolje za neurone. Možeš graditi ako više istih staviš na Add to Pile (napravis hrpu) i pojavit ce se Construct.

    Također,kad je neka kontrola prikazana kao samo tipka onda je Press, a kad je prikazana kao tipka sa krugom okolo onda je Hold akcija. Tako grooming, drzi dok ne pocne pa onda odmah otpusti

    • butjer1010

      @musava_ribica, 21.09.2019 - 00:26

      Za grooming kao i sve ostalo (napad, obrana, eskivaža,….) moraš pričekati onaj famozni zvuk (chime). Kada pogodiš, onda se povećava bonding.

  • Igor Belan

    22.09.2019 - 19:11

    Tnx za savjete momci, probat ću se sjetit svega toga u eventualnom sljedećem videu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?