HCL.HR

Marvel’s Guardians of the Galaxy objasnio nam je svoju borbu i istraživanje

Zoran Žalac 25.09.2021.   •   6 komentara   •   Gameplay


Premda ćemo u nadolazećoj igri Marvel’s Guardians of the Galaxy igrati samo u ulozi Starlorda, i ostali će članovi tima imati svoje zadaće u gameplayu.

Razne su publikacije ovoga tjedna imale priliku zaigrati nadolazeći Marvel’s Guardians of the Galaxy na 90 minuta i dojmovi su im uglavnom pozitivni – kako to obično i biva. Ako su prve reakcije iskrene, igra bi mogla biti jedno od ugodnijih iznenađenja ove jeseni, možda čak najviše zbog činjenice da joj se ne pridaje baš mnogo pozornosti nakon gorčine s prošlogodišnjim razočaranjem Marvel’s Avengers.

Osnovnu ideju iza Marvel’s Guardians of the Galaxy možete doznati u pregledima poznatih gaming portala i kanala, no ako preferirate službenu stvar – evo i toga. Objavljena su dva videa koja se fokusiraju na segmente borbe i istraživanja. 

Iako u igri igramo isključivo u ulozi Starlorda, ostali članovi tima jednako su aktivni tijekom igranja. Igrač im tako naređuje koje vještine trebaju koristiti, a svaki od njih ima svoju specijalizaciju. Rocket je tako majstor raketnih napada, Groot može izliječiti svoje suborce, Drax odvlači pažnju neprijatelja jurišanjem direktno prema njima, a Gamora je svojevrsni “rogue” te u pravoj poziciji može nanijeti najviše štete.

Kako bi cijeli koncept borbe s petero likova odjednom bio donekle pregledan, Starlord se može vinuti u zrak pomoću jetpacka. Cijela stvar ponajviše podsjeća na Dragon Age Inquisition, s tim da ovdje nema pauziranja akcije ni prebacivanja između likova.

Izvan same borbe moći ćemo se družiti s ostatkom postave na brodu Milano, nadograđivati opremu i vještine likova, mijenjati kostime (bit će ih 40-ak) i sl. Ostali Guardiani također će se koristiti prilikom rješavanja prostornih zagonetki te za nadilaženje raznih prepreka.

Marvel’s Guardians of the Galaxy igramo 26. 10. na PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series X/S konzolama, te u Cloud izdanju na Nintendo Switch konzoli.

Označeno sa: ,

Komentari (6)

  • Duanador

    25.09.2021 - 13:58

    meeeehhhh

  • JCD-Bionicman

    25.09.2021 - 17:28

    Ova igra je osuđena na propast, a nije joj ni data šansa.

    • Cro_Maher

      @JCD-Bionicman, 25.09.2021 - 19:09

      zašto to misliš ?

  • Gorhton

    25.09.2021 - 17:47

    da je izasla prije 10 god opet bi bila sranje

  • Reddown

    25.09.2021 - 19:35

    Uvijek kad je ekran pun svega šta svijetli,leti i puca…ne privlaći me osobno….neznam

  • Saren

    27.09.2021 - 03:57

    Meni se ovo cini ok, no pricekat cu sta ce net rulja reci.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?