HCL.HR

Provjerite kako izgleda neobičan svijet igre The Eternal Cylinder

Stjepan Fikter 05.03.2021.   •   0 komentara   •   Gameplay


Kroz deset minuta prikaza možemo vidjeti do sada najneobičniji svijet iz radionice ACE Teama za njihovu igru u kojoj ogroman cilindar uništava sve pred sobom i pri tome još isprobati otvorenu betu.

Čileanski ACE Team poznat je po svojim neobičnim igrama. Bilo to da je u pitanju Zeno Clash, Rock of Ages, Abyss Odyssey ili neka druga igra iz njihove radionice, svaki od naslova ima vrlo specifično čudne svjetove i poseban vizualni stil. The Eternal Cylinder nije iznimka tome jer mu je cjelokupni svijet potpuno čudan, ali onako na pozitivan način.

Ovdje je riječ o igri istraživanja i mutacija u unikatnom ekosustavu koji će u svakom novom igranju biti proceduralno generiran. Naravno, morat će se i bježati od velikog cilindra kako ne bismo ostali zgnječeni ispod njega. Kako to sve izgleda u pokretu, možete provjeriti u priloženom videu.

Ako vam se svidi navedeni materijal, možete se prijaviti i isprobati otvorenu betu. The Eternal Cylinder trenutačno je najavljen za PC, PlayStation te Xbox platforme s time kako točnog datuma izlaska još uvijek nema.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?