HCL.HR

Resident Evil Village izgleda kao totalno drugačija igra s novim likovima u Mercenaries modu

Zoran Žalac 22.07.2022.   •   2 komentara   •   Trailer


Capcom je podijelio nekoliko novih detalja o proširenju koje će Resident Evil Village dobiti ove jeseni, prvenstveno kroz nove likove u Mercenaries modu.

Resident Evil Village dobit će svoje prošireno Gold izdanje 28. 10. ove godine, a u sklopu istoga stiže nastavak priče s kćerkom Ethana Wintersa, novi izazovi u Mercenaries modu te mogućnost igranja iz trećeg lica. Capcom nam je sada otkrio mrvicu više detalja o Mercenaries: Additional Orders, odnosno dodatnim likovima s kojima ćemo moći zaigrati.

Kako je ranije najavljeno, bit će to Chris Redfield, Alcina Dimitrescu i Karl Heisenberg. Chris će biti prava sila u Mercenaries modu te će moći koristiti zračne napade. Imat će mjerač Onslaughta koji će se puniti kako ubija protivnike, a onda može aktivirati mod u kojemu se brže kreće i napadi su mu snažniji.

Heisenbergovo glavno oružje bit će njegov čekić, a imat će i moć magnetskog polja kojim neprijatelje može privući bliže sebi. Također će moći prizvati mehaničkog pomoćnika Soldat Jeta koji ima ubojite napade, ali se samouništava čim dođe do prvog zida.

Lady Dimitrescu svojim napadima puni Thrill mjerač, nakon čega joj se otključavaju dodatni napadi uz povećanje brzine i štete. U pomoć može pozvati svoju kćerku Cassandru kako bi prorijedila neprijateljsku bandu.

Osim novih likova, Mercenaries mod donijet će i dvije nove lokacije – Bloody Village i Bloody River. Iz priloženog se vidi kako na neprijateljima neće štedjeti te će pred igrača istovremeno bacati svu silu različitih kreatura.

Komentari (2)

  • Emexs

    22.07.2022 - 15:24

    Jedva cekam ovaj DLC da vidim sta ce biti sa Rose 😀

  • Optimyst

    23.07.2022 - 06:09

    I dalje je sedmica bolja igra što se tiče atmosfere ,ovdje Capcom ponavlja istu grešku kojom su već jednom srozali serijal-previše napucavanja i akcije,i ne baš puno straha.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?