HCL.HR

Skater XL djeluje kao hodajuća reklama za hrpu skejterskih brendova

Zoran Žalac 06.05.2020.   •   3 komentara   •   Trailer


Nova skejterska igra pod nazivom Skater XL dobila je precizan datum izlaska te popis brendova koji se vežu uz nju.

Skateboarding je, slično kao i gaming, veoma unosno polje za različite brendove. Nije to uvijek tako bilo, ali čak i da ne pratite skateboarding scenu, primijetit ćete to u novom traileru za igru Skater XL.

Osim objave konkretnog datuma izlaska (a to je inače 7. 7.), tvorci igre pohvalili su se količinom stvari kojima možete modificirati svog skejtera i njegovu dasku za skejtanje. Ne pričamo tu samo o bojama i oblicima već o licenciranoj odjeći, obući i dizajnovima.

S jedne strane, to je “autentična oprema” vodećih skejterskih brendova, a s druge strane to je ujedno i velika reklama za te brendove. I nije da ih je mali broj, Skater XL po tom pitanju donosi brendove kao što su 411VM, Almost, Blind, Bones, Crupie, DC Shoes, Dickies, Element, Emerica, Enjoi, ẻS, Etnies, Grimple Stix, Grizzly, Independent Truck Co., Lakai, Mob Grip, New Balance, Old Friends, Primitive, Ricta, SOVRN, Santa Cruz Skateboards, Sk8Mafia, Spitfire, The Nine Club, Thunder, Transworld Skateboarding, Vans i Venture. Ne znam hoće li igrači vidjeti privlačnosti u tome, ali eto – potrudili su se.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • Bojko

    06.05.2020 - 12:17

    Super je to. Samo da ne naprave da ih moraš otključati ili ne daj Bože kupiti!

  • SeaNN

    06.05.2020 - 14:50

    Za mene je ovo win win situacija developeri dobijaju novce od brendova a mi dobijamo brendove koji cine igru autenticnijom. Samo je lose ako su te stvari iza mikrotransakcija

  • c_ronaldo

    06.05.2020 - 17:05

    To je odlicna stvar, ali ako je igra s.. onda im dzaba sve to.. 🙁 A skate igara nema bas na pretek u poslednje vreme, bar ne dobrih. -_-

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?