HCL.HR

Skater XL sredinom ljeta stiže u punoj verziji

Stjepan Fikter 05.04.2020.   •   3 komentara


Nakon vremena provedenog u Early Access verziji, developeri Skatera XL za sredinu ljeta stegnut će sve kotače na skejtu i predstaviti nam igru u 1.0 verziji na svim aktualnim platformama.

Nema boljeg godišnjeg doba od ljeta skejtanje. Tako barem kažu. Zapravo, nisam siguran je li to istina ili nije, no ako ništa drugo, virtualno skejtanje u obliku Skater XL igre stiže u verziji 1.0. Točnije rečeno, u sedmom mjesecu na skejt stajemo u PC, PS4, Xbox One te Nintendo Switch verziji s time kako se već i sada može početi vježbati trikove unutar Early Access izdanja.

U slučaju ako niste ranije čuli za ovaj naslov, riječ je o evoluciji mobilne igre koja stiže na “velike” platforme i pri tome želi predstaviti kreativno skejtanje. To znači kako igra neće imati predefinirane trikove nego će se uz pomoć palica na kontroleru izvoditi trikovi. Nešto slično kao i u Sessionu kojeg se također može zaigrati unutar Early Access verzije.

Skater XL vodi nas na poznate lokacije po Kaliforniji, a osim vlastitog lika, imat ćemo priliku i voziti s imenima poput Tiago Lemos, Evan Smith, Tom Asta ili Brandon Westgate. Za one vozače željne slobode bit će dostupan i sandbox kako bi se bez ograničenja moglo istraživati i usavršavati trikove.

Komentari (3)

  • Bojko

    05.04.2020 - 14:43

    Nego, kako to funkcionira u ovim novim skate igrama? Ima li neki sustav bodovanja ili je free skate u prvom planu?

    • Stjepan Fikter

      @Bojko, 05.04.2020 - 17:59

      U Sessionu nije bilo bodovanja kada sam isprobao prvu verziju u early accessu.

  • comandos2016

    06.04.2020 - 15:37

    Jedva cekam zaigrati imam ps4 i ovo ce napokon biti dobra skejterska igra

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?