HCL.HR

U TV spotu za Far Cry 6 glavnu ulogu ima pijetao Chicharron

Zoran Žalac 29.09.2021.   •   10 komentara   •   Trailer


Nadolazeći Far Cry 6 dobio je televizijski spot u kojemu jedan nestašni pijetao uzrokuje građanski rat. Naravno, pijetla ćemo i sami moći povesti u borbu protiv diktatora.

Znate one “filmske” reklame za igre u kojima akcija izgleda bolje nego u samim igrama? E, upravo jedna takva objavljena je jučer za Far Cry 6. U tom dvominutnom spotu revolucija na otoku Yara zapravo počinje malo drugačije nego u igri… Naime, pijetao zvan Chicharron obije se boriti s drugim pijetlom, bježi iz ringa, a vojska ga ganja po gradu i bezobzirno ga pokušava ubiti.

Zašto vojnici pucaju po jadnom Chicharronu? To je valjda priča za neko drugo vrijeme jer brzo dođe i preokret. Narod se pobuni protiv vojske i odluči se sukobiti u otvorenoj bitci protiv diktatorovih trupa. Pijetao protiv tenka, sloboda protiv tiranije!

Chicharron će dakako biti jedan od pomagača koje ćemo moći regrutirati u samoj igri. U Far Cryju 6 ti su pomagači isključivo životinjskog oblika, a Chicharron je žestoki borac koji je u stanju razbijati vrata dok sprinta.

Ne šalim se – prokleta aždaja stvarno razbija vrata, vidio sam to vlastitim očima.

Komentari (10)

  • kuky90

    29.09.2021 - 16:12

    Netko gledao Cry Macho od Eastwooda? E ovo me podsjeća na taj film haha

  • djosic85

    29.09.2021 - 16:16

    Pijetao razbija vrata!? Kako to sunce ti…

    • Hrska

      @djosic85, 30.09.2021 - 09:17

      Ako ga dovoljno jako baciš, sve je moguće.

  • monacor

    29.09.2021 - 16:28

    Sada sve ima smisla.

  • SanKa

    29.09.2021 - 16:34

    nisam bas pozorno prati, jel netko zna jesu tu oruzja uvijek ono, sklepana od otpada ili ima neke klasike tipa ak47, m4 itd

  • Timmy20

    30.09.2021 - 07:05

    volim životinje kao pomagače, petao će da kopa oči

  • perisimus

    30.09.2021 - 09:56

    Može li gluplje? To je akademsko pitanje, naravno da može ( ali ne puno gluplje). Sve bi bilo koliko-toliko prihvatljivo da je napravljeno sa malo humora i ironije, kao neki bizaran trash ali poznavajući nedostatak humora u igraćoj industriji ovo je silovanje radnje zbog neke kvazioriginalnosti. Pijetao koji razbija vrata? Daj nemoj me fakati. Ima toliko tema kojim se igre mogu baviti ali nešto zbog lijenosti nešto zbog političke korektnosti te stvari nikad neće izaći na svijetlo dana kao tema neke igre. Umjesto toga tu će biti pijetao koji izaziva revoluciju i razbija vrata. Može li gluplje? Pa vjerovatno može ali ne puno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?