HCL.HR

Warhammer: Age of Sigmar – Storm Ground dobio datum izlaska

Zoran Žalac 06.04.2021.   •   3 komentara   •   Trailer


Brzo taktiziranje u igri Warhammer: Age of Sigmar – Storm Ground bit će dostupno na svim aktualnim platformama krajem petog mjeseca.

Nova igra u univerzumu Warhammera bit će spremna za izlazak krajem sljedećeg mjeseca. Izdavačka kuća Focus Home Interactive najavila je da njihov Warhammer: Age of Sigmar – Storm Ground dolazi 27. 5. za PC, PlayStation 4, Xbox One te Nintendo Switch platforme.

Warhammer: Age of Sigmar – Storm Ground strateška je igra na poteze koja od igrača traži brzo taktiziranje. Igrač na raspolaganju ima tri različite vojske koje može voditi u single-player kampanjama rougelike formata ili u mrežnom PvP multiplayeru. Raniji materijali za igru prikazivali su frakcije Stormcastsa i Nightaunta, a video kojim je najavljen datum izlaska ujedno je prezentirao i treću vojsku – Maggotkine iz Nurglea.

Komentari (3)

  • DjokaBA

    06.04.2021 - 13:53

    Koliko ima ovih Warhammera jbt.. Ne znam nista o tom svetu, ne igram, bas nista.. ali primecujem koliko igara ima u tom univerzumu nije normalno.

    • Stjepan Fikter

      @DjokaBA, 06.04.2021 - 16:33

      Nažalost, više je prosječnih igara nego kvalitetnih, no valjda će se to sada mijenjati nabolje.

  • stribor14

    06.04.2021 - 14:10

    Ovo mi se cini ko TT Warhammer napokon pretvoren u digitalno iskustvo (iako su Total War WH naslovi bili odlicni, ali nije OG gameplay)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?