HCL.HR

Nemojte se sekirati, Activision neće uništiti Sekiro, novu igru tvoraca Dark Soulsa

Zoran Žalac 18.06.2018.   •   4 komentara


Razvojni tim From Software pojasnio je u kakvo su se partnerstvo upustili s Activisionom za svoju novu igru.

Možda i najveće iznenađenje u otkrivanju sljedeće igre From Softwarea bilo je u tome što se ta japanska tvrtka udružila s izdavačkom kućom Activision. Neobična je to suradnja jer se From Software do sada oslanjao isključivo na japanske izdavačke kuće, a Activisionove igre uglavnom ciljaju na širi krug publike. Koliko god da je Dark Souls bio uspješan, igre takvog tipa su još uvijek svojevrsna niša.

Ako je vjerovati izjavama Hidetake Miyazakija, suradnja s Activisionom ne bi trebala zabrinjavati fanove From Softwareovih igara. Activision će u slučaju Sekiroa poslužiti samo kao distributor igre na tržištima izvan Japana i Azije.

“Sve odluke o igri i njezinom razvoju samo su u našim rukama. Activision poštuje igru koju pravimo i našu želju da ju napravimo. Oni nam nude povratne informacije i savjete kako bismo ju mogli unaprijediti. No, sve odluke o tome što se nalazi u igri isključivo su naše, a mi smo uspješni u takvoj vrsti kolaboracije.” – poručio je Miyazaki.

Komentari (4)

  • Lord_Sec

    18.06.2018 - 14:30

    Vidicemo to jos

  • darijoman

    18.06.2018 - 18:27

    Ma ne sekiraj se 😀 samo će možda biti više orijentirana na akciju ali souls elementi neće biti neizostavan dio. Mene zanima dali će ubaciti i ovdje online komponentu(co-op, PvP, invad)

    • darijoman

      @darijoman, 18.06.2018 - 18:45

      Zanimljivo blokiranje udaraca će se svoditi na šemu parry iz DS što će u veliko doprinijeti težini igre

  • Muflon

    19.06.2018 - 14:09

    Mene uopče nije ništa zabrinulo u ovoj kolaboraciji. Nakon svega što je izveo EA, Activision djeluje totalno simpatično i bezazleno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?