HCL.HR

Akcijski RPG Flintlock: The Siege of Dawn suprotstavit će bogove i barut

Stjepan Fikter 15.03.2022.   •   6 komentara


Istraživanje otvorenog svijeta i borba u kojoj se koristi sjekira, magija te barut bit će temelj u Flintlock: The Siege of Dawn, novoj igri kreatora Ashena.

Kreatori Ashena za ovu godinu pripremaju novi naslov Flintlock: The Siege of Dawn koji će također biti akcijski RPG u otvorenom svijetu. Ovdje će se sukobiti bogovi i ljudi, a na svojoj strani imat ćemo sjekiru, magiju i barut, što će nam pomoći u čišćenju božanskih protivnika.

U tom posljednjem pokušaju spašavanja svijeta, naš će cilj biti okupljanje vojske koja će se suprotstaviti svemu što bogovi bace na nas. Spominju se i posebno snažne kreacije bogova pa možemo pretpostaviti kako su u pitanju različiti bossevi. Tijekom avanture nećemo biti sami jer će nas pratiti i neobično biće Enki koje će se boriti uz nas. Veliki fokus bit će na borbenom sustavu koji bi trebao biti zadovoljavajući pogotovo kad budemo kreativni u korištenju povezanih poteza.

Flintlock: The Siege of Dawn još nema točan datum izlaska, ali znamo kako ćemo ga igrati na PC-ju, PlayStation platformama te Xbox platformama, a igra će biti dostupna od prvog dana i na GamePass pretplati.

Označeno sa: ,

Komentari (6)

  • GameKritik

    15.03.2022 - 08:38

    Kopija Horizon-a, robotska bića, strong female black MC. Možda i nije kopija, ali odaje neki vibe nečeg viđenog, nečeg izlizanog.

    • BatmanCRO

      @GameKritik, 15.03.2022 - 12:25

      Svaka igra je na neki način kopija neke igre, npr. Horizon Forbidden West je preuzeo neke mehanike iz Zelda BOTW. Nema ništa loše ako je neka igra inspiracija za neku igru.

    • GameKritik

      @BatmanCRO, 15.03.2022 - 12:52

      Koje mehanike, totalno različite igre, različitih atmosfera i kompleksnosti. HZD i W nisu ni blizu kvalitetom Zeldi. Oaj Flintlock daje istu vibru kao HZW.

  • gajoters

    15.03.2022 - 09:27

    Ovo je obećavajuće, pošto sam obožavatelj flintlock fantazija veselim se ovom.

  • Bojko

    15.03.2022 - 11:47

    Bolje bogove nego bagove.

  • Cone3006

    15.03.2022 - 20:09

    Obozavam ovakve fantazije

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?