HCL.HR

Anthem neće imati cross-play, ali mogao bi ga dobiti

Pero Mlinar 30.11.2018.   •   0 komentara


Iako Anthem po izlasku neće omogućiti igranje među različitim platformama, taj bi naslov postepeno trebao biti obogaćen brojnim inovacijama.

Jedna od glavnih fraza kojima je popraćeno predstavljanje Anthema igračima jest “nikad ne reci nikad”. Poučeni strategijom brojnih popularnih mrežnih igara, u Biowareu su obećali da će se njihova igra neprestano mijenjati i dobivati novi sadržaj.

To bi se moglo pokazati relevantnim u slučaju tweeta iza kojega stoji producent Anthema. Na upit jednoga od igrača o mogućnosti igranja među različitim platformama, on navodi da od toga u početku neće biti ništa.

Način na koji je odgovor formuliran u kombinaciji s izjavama tvoraca igre o kontinuiranom uvođenju noviteta daje naslutiti da bi cross-play prije ili kasnije mogao pronaći svoj dom u Anthemu. Naravno, to nije sigurno te ne ovisi samo o volji tvoraca igre. Ono što je ipak sigurno je da će igrači na PC-u, Xboxu i PlayStationu na dan izlaska (22. 2.) protivnike i prijatelje moći tražiti samo na istoj platformi.

Isto tako, trenutno su otvorene prijave za zatvorenu alphu koja će se održati 8. i 9. 12. Ako ste zainteresirani, požurite jer se u odabiru potencijalnih igrača između ostaloga cijeni i brzopoteznost.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?