HCL.HR

Assassin’s Creed neće uskočiti u bunar zvan battle royale

Zoran Žalac 09.08.2018.   •   9 komentara


Redatelj Assassin’s Creed Odysseyja objasnio je zašto battle royale mod u toj igri nema smisla i zašto ga gotovo sigurno neće biti.

Bilo bi zgodno kad bismo termin “battle royale” barem na jedan dan zamijenili s nečim apsurdim kako bismo naglasili apsurdnost ideje da se taj oblik igranja uvrštava u svaku drugu igru samo zato jer je trenutno popularan. Evo, na primjer, možemo ga zamijeniti terminom “užarena trtica” pa ćemo vidjeti kako će to ispasti.

Dakle, redatelj Assassin’s Creed Odysseyja, Scott Phillips, izjavio je za Game Informer kako ta igra neće imati užarenu trticu. Da budemo precizniji, o tome se u Ubisoftu uopće nije ni razmišljalo. Nikakvi sastanci nisu održani na temu pitanja hoće li se užarena trtica naći u Odysseyju.

To i nije neka vijest sama po sebi jer smo već znali da novo poglavlje Assassin’s Creeda neće imati nikakav oblik multiplayera, baš kao ni prethodni Origins. No, Phillips je ponudio dodatno obrazloženje zašto Ubisoft u ovom slučaju nije pohrlio na užarenu trticu.

S obzirom na rok koji smo imali za dovršavanje ovakve igre, dijeljenje fokusa našem timu ne bi bila ispravna odluka. Dostavljanje ovakvog velikog otvorenog svijeta s RPG elementima je pravi način i ono što smatram da bi Assassin’s Creed trebao biti.

Eto, dakle, ništa od užarene trtice – barem za sada. No, ako se pokaže da je užarena trtica uspješna za serijale kao što su Battlefield i Call of Duty, nekako sumnjamo da će Assassin’s Creed ostati imun na tu ideju. Uostalom, ako se sjetite multiplayera u AC Brotherhoodu, format užarene trtice nije mu bio toliko dalek ni stran.

Komentari (9)

  • funky0308

    09.08.2018 - 12:46

    Hahaha…nekako se i meni cini da ce se uzarena trtica vrlo brzo naci u ACu. Nadam se da nece ali, kao i ti, sumnjam da ce ostati imuni na ovo BR ludilo koje nikako da prestane. Neka nam barem AC ne diraju

    • Agent

      @funky0308, 09.08.2018 - 13:31

      ako u Odysseyu neće bit onda neće ni kasnije jer polako nije više toliko popularan BR

  • trulex

    09.08.2018 - 15:02

    svi ovi kal of djutovi, betlfildi su svjesni da je betl rojal prenapuhan, i jasno im je da to i nije baš fora, al kad vide kakva je publika onda idu i preko svoje volje.

    • funky0308

      @trulex, 09.08.2018 - 15:17

      Ti “po Vuku” pa sto bude…haha 🙂

  • moordrak

    09.08.2018 - 15:37

    Niš od užarene trtice?! O pobogu! Šok i vjeverica!

  • Negan

    09.08.2018 - 16:27

    Jebo me pas ako je ovo zadnja igra u kojoj bih očekivao BR i bilo je potrebno naglasit da ga neće biti!

  • Jason Voorhees

    09.08.2018 - 16:42

    Dobro je znat da AC Odyssey nema battle royale

  • Jason Voorhees

    09.08.2018 - 16:43

    Dobra fora sa užarena trtica

  • MaliMicek

    09.08.2018 - 16:55

    Dajte Ubisoft molim vas napravite easter egg u samom Odyssey-u da neki lik dodje do glavnog lika i pita ga: Is this battle royale ? A naš lik: This Is SPARTAAAAAAA! i njega i taj mod u bunar skupa zajedno 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?