HCL.HR

Astronautske avanture u Deliver Us The Moon doživljavamo idućeg mjeseca i na konzolama

Stjepan Fikter 26.03.2020.   •   2 komentara


Nakon što je prošle godine igra izašla za PC, vlasnici konzola sada će također moći spašavati čovječanstvo od istrebljenja i pri tome otkriti tajne od prethodne lunarne misije.

Ljubitelji avantura i znanstveno fantastičnih trilera mogli bi baciti oko na Deliver Us The Moon u slučaju ako ga prošle godine nisu zaigrali na PC platformi. Naime, navedeni nakon što je debitirao na računalima, 24. 4. stiže i na PlayStation 4 te Xbox One kako bi i igrači na konzolama imali prilike istražiti što se dogodilo na prethodnoj lunarnoj misiji.

Tijekom posjeta bazi na Mjesecu, društvo će nam čini maleni robot naziva ASE koji će pomoći u istraživanju napuštenih objekata, skupljanju tragova i naposljetku otkrivanja čitavog misterija. Istraživanje otvorenog lunarnog prostora odvijat će se korištenjem svemirskih čizama te rovera, a bit će i vožnje vlakom na jednotračnoj pruzi.

Preživljavanje u opasnom okolišu je standardni izazov virtualnih astronauta, a kako je riječ o avanturi, rješavanje zagonetki također spada u standardni dio posla. Developeri se također ponose vizualima te atmosferom, a ništa manje nisu ponosni na soundtrack koji može parirati onim filmskim.

Komentari (2)

  • chocobo_047

    26.03.2020 - 17:36

    Malo me podsjeća na ENB.

  • SanKa

    27.03.2020 - 10:24

    volio bih da dobijemo ono klasičnu svemirsku igru , single player, o nekoj npr nepostojećoj apollo misiji..od treninga, do samog leta…to je zaista zanemaren žanr. općenito svemirske igre…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?