HCL.HR

Atomic Heart ušao je još dublje u zonu misterija novim trailerom

Pero Mlinar 18.10.2018.   •   0 komentara


Intrigantni Atomic Heart trebao bi biti naslov stilski nalik Bioshocku, no po objavljenom video materijalu ipak je to teško prosuditi.

Obećavajući nadolazeći FPS naslov radnjom smješten na područje Sovjetskog Saveza kao da slijedi obrnuti kronološki tijek prezentacije materijala igračima. Nakon što smo najprije dobili trailer koji prilično konkretno pokazuje kako će izgledati gameplay igre koja se doima poput kombinacije naslova kao što su Bioshock i Stalker, prošli tjedan dobili smo 22 sekunde prikaza nekakve ubilačke klaunovske lutke, odnosno zamke.

Sad smo dobili još jedan trailer, ovaj put 39 sekundi dugačak, ali istovremeno nimalo jasniji od onog prošlog. U njemu se ovaj put nalazimo u napuštenom sovjetskom postrojenju, pa najprije provjeravamo kartu, a kasnije malo gledamo TV na kojem se prikazuje let aviona. To je manje više to, a što bi ti trebalo sve skupa predstavljati te znači li možda da ćemo u igri moći zaigrati ruski Ace Combat – to vam ja, nažalost, još uvijek ne mogu reći.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?