HCL.HR

Besplatno ažuriranje za Assassin’s Creed: Odyssey donosi hrpu novog sadržaja

Hrvoje Smoljić 08.11.2018.   •   10 komentara


U velikom ažuriranju za Assassin’s Creed: Odyssey vaš Mistios izgledat će bolje i strašnije nego ikad ranije.

Bez obzira na vaše mišljenje o Assassin’s Creed: Odysseyu ili toj franšizi općenito, ne može se poreći kako je posljednja igra u serijalu sadržajno vrlo bogata, a sada će se novim besplatnim ažuriranjem taj sadržaj značajno povećati.

Prošlim je ažuriranjem već izašla prva epizoda u Lost Tales of Greece lancu misija, a ovo ažuriranje donosi nastavak te priče. Ove misije će staviti naglasak na izbor igrača, a po svom će ga završetku nagraditi jedinstvenim oružjima i oklopima. Ažuriranje donosi i novog boss neprijatelja u liku kiklopa po imenu Steropes te nove protivnike iz sustavu plaćenika na kopnu i na moru.

Tu su i brojne druge izmjene poput lakše izrade strijela, povećanje maksimalnog levela, te mogućnost da izgled lika bude neovisan o statistikama oklopa i oružja kojima je isti opremljen. Kako navedene promjene izgledaju u akciji pogledajte u videu.

Komentari (10)

  • crolink07

    08.11.2018 - 12:11

    AC Odyssey mi je zabavniji od RDR2.Dosta igara su bolje i zabavnije od RDR2. Iako RDR2 nije loš, jedino sebi zamjeram što nisam sačekao popust, to je takav tip igre za koju uz umjerenu cijenu dobiješ i adekvatan gameplay, ništa posebno pa te nije briga.

    • symbi0n

      @crolink07, 08.11.2018 - 12:51

      A meni opet nijedan AC nikad nije sjeo pa za mene nikad nisu vrijedile tih para. Svakom njegovo i nek uziva.

    • Nortick

      @symbi0n, 09.11.2018 - 15:22

      slozit cu se sa ovom analogijom sa zenama 😀 i zato je savrsena za usporedbu ove dvije igre jer netko voli kauboje i indijance a netko kurac xD salu na stranu, ac mi je uvijek bio odlican ali sto je dalje odmicalo tu su se sve vise pretvorili u copy paste igre i razvodnjavali tako da se nikako ne mogu slozit s onom blesavom izjavom sa pocetnog posta da je ac odyssy bolji od rdr2.
      stvarno mu nije ni do gleznja 🙂 ali da svakom njegovo

    • crolink07

      @Nortick, 10.11.2018 - 02:04

      U RDR2 je premalo piškenja i nijednom se nisam kakio, možda to ubace u nekoj nadogradnji, bilo bi super.
      I malo mi smeta u simulaciji kravarskog života Horse Revive Tonic, puno mi je to bolje riješeno u AC Odysseyu, kad ti konj nastrada pričekaš malo i eto ga živa i zdrava.

    • Agent

      @crolink07, 08.11.2018 - 13:17

      RDR2 je po meni dosta razočarao. Grafika je odlična,ali samo gameplay i dobar dio misija su vrlo dosadne.Pa nakon što se dovoljno dugo čudiš grafici igre onda sama igra i nije nešto i ima jako puno igara koje su bolje od nje

    • symbi0n

      @Agent, 08.11.2018 - 16:30

      Ko sa zenama, grafika joj odlicna, ali na gameplay dijelu te razocara, a nekog drugog ne bi. Svakom odgovaraju razlicite stvari, inace ne bi bilo toliko razlicitih zena, ovaj igara.

    • Agent

      @symbi0n, 08.11.2018 - 20:14

      Istina,samo ovdje govorim u usporedbi na prvi dio pa onda i ne ide baš usporedba sa ženama

  • funky0308

    08.11.2018 - 17:22

    Nakon dugooo godina i svih nastavaka AC, ovaj sam propustio i jos ga nisam kupio. Kupiti cu ga i odigrati sigurno ali ne po ovoj cijeni jer smatram da ovaj AC jednostavno ne vrijedi 60 eura. 30ak eura je cijena koju sam spreman platiti za Odyssey i to i cekam. Previse mi slici Originsu kojega sam platio skoro 60 eura (-20% na 100 Uplay pointsa) i realno, preplatio sam igru. Lijepa je, zabavna do neke mjere ali kao zaljubljeniku i povijest, pogotovo doba egipta i starog kraljevstva (moze i ovo novo iz Originsa) nekako sam ostao razocaran. Kampanju sam odigrao i to na jedvite kade do kraja i bas kao sto neki komentari kazu za RDR2, nakon sto sam se u Originsu nacudio i nadivio nekim scenama, igra je ipak ostala samo prosjecna. Ovaj puta nisam popasao pricu i ne kupujem dok cijena ne padne na cca 200kn. Sve ACe imam i obozavam taj serijal ali bas srackaju i posljednje vrijeme, ne samo s ACom nego s vecinom svojih igara. Sto veca mapa koja na kraju sluzi kao poligon za trcanje i nista vise.

    • dvuk

      @funky0308, 09.11.2018 - 00:31

      Cdkeys.com stari moj, ja sam je na preorderu platio 322kn. Kakva kupovina preko uplaya, tamo jedino season pass ili nešto tipa toga. Ali to još nisam uzeo. Vjerojatno ni neću, ima dosta sadržaja i bez toga, igra je vrh.

    • funky0308

      @dvuk, 10.11.2018 - 10:53

      Mene na Uplayu igra kosta cak i manje. 40ak € (sto je oko 300kn) me izadje i adio, nema IGa, G2A ili CDkeysa. TRa smo lega i ja kupili pola – pola ali kada kupujem na Uplayu gledam sto kupujem (jedini zajeb mi je za sada FC Primal 🙂 ) i koristim 20% popusta uvijek pa me uzadje cca 35-40€ igra i to mi je prihvatljivo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?