HCL.HR

Besplatno isprobajte WW2 pucačinu Hell Let Loose

Zoran Žalac 12.10.2019.   •   5 komentara


Ovoga vikenda na Steamu možete besplatno zaigrati multiplayer pucačinu Hell Let Loose koja je nedavno dobila svoje “Dan D” ažuriranje.

Zadnje dvije godine Call of Duty: WW2 i Battlefield 5 ispucali su svoje ideje pa ove jeseni opet imamo primirje i pauzu što se tiče igara na temu Drugog svjetskog rata. Međutim, na scenu se pokušava probiti nova igra zvana Hell Let Loose koja je lansirana sredinom godine na Steamu te je pokupila uglavnom pozitivne kritike igrača.

Ova realistična multiplayer pucačina nedavno je dobila novu mapu, Omaha Beach, a nju s ostatkom ponude možete isprobati besplatno sve do ponedjeljka u 19 sati. Omaha Beach je specifična mapa jer se na njoj 100 igrača sukobljava baš po stvarnom scenariju – polovica ih dolazi s mora, dok ih druga polovica na kopnu nastoji zaustaviti u njihovom maršu. Jedni dakle imaju ofenzivan zadatak, a drugi defanzivan.

Zanimat će vas i to da instalacija igre teži 8 GB (tj. toliko podataka morate preuzeti), a nije na odmet spomenuti da je cijena igre snižena za -20% ako se ovoga vikenda odlučite za kupnju.

Komentari (5)

  • GoldenArchangel

    12.10.2019 - 13:29

    Generična igra

  • ck7

    12.10.2019 - 13:32

    Pa ako cemo realno, onda na D-Day ne bi trebalo biti sukobljeno 50v50, posto je saveznika bilo malko vise. Recimo 20-80, bilo bi realnije.

  • Wolfensteiner

    12.10.2019 - 16:00

    Cak bi je i kupio, no cini mi se da ce biti nekakav peak od mozda 1000igraca i da se za max. mjesec dana vise nece pricati o ovome…

    • funky0308

      @Wolfensteiner, 13.10.2019 - 17:17

      Ma da..to je tako kod igara koje rade developeri i izdavaci koji financijski ne mogu gurati igru na sve strane. Steta, odlicnih igara bude ali interes stvarno nrzo pada. Pada i kod razvikanih i dobrih AAA naslova, a gdje nece kod ovih. Previse nas se bombardira sa svih strana i tesko se zadrzati na jednome, pogotovo kada se radi o samo online naslovu. Zato je ovo sto HCL radi i igra indie naslove stvarno hvale vrijedno. Ne bitno svidjala se nama ona blesava guska ili ne, malo se (bitnih) portala bavi ovakvim igrama. HCL ima ogroman utjecaj u regiji i sigurno je bitno da se i takve igre vide

  • Agent

    12.10.2019 - 16:26

    a puno hodanja,brzo umiranje,rijetko tko to voli,pola ih ide ko muha bez glave i umiru brzo,takvi će dosta brzo odustati

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?