HCL.HR

Besplatno sagradite grad ovog vikenda u Cities: Skylines

Stjepan Fikter 23.03.2019.   •   8 komentara


Svi igrači koji nemaju planova za ovaj vikend mogu početi planirati izgradnju grada jer je Cities: Skylines besplatan za igranje do početka idućeg tjedna.

Iako je Cities: Skylines sada star već četiri godine, sigurno ima igrača koji se još nisu okušali kako je to biti u gradonačelničkoj stolici. Stoga oni koji se pronalaze u navedenom opisu mogu već sada krenuti s planiranjem grada dok se igra skida na Steamu jer je besplatna za oživljavanje vlastitoga grada do 25.03.

Nedavno smo pisali o impresivnim brojkama za navedeni naslov, no iako igra ima nekoliko proširenja, samo je osnovni dio besplatan. Kako se kaže, poklonjenom konju se ne gleda u zube pa ako ne znate što bi igrali ovoga vikenda, možete probati sagraditi vlastiti grad. Uz to, kao što je to običaj kod besplatnih vikenda, igra je na sniženju od 75% što znači kako se je može kupiti za 6,99 eura. DLC paketi su također na sniženju, no za njih je stavljen popust od samo 20%.

Označeno sa:

Komentari (8)

  • vragec25cro

    23.03.2019 - 15:33

    Meni najdraža igra city building žanra.Jedina mana joj kao i večini pardoxovih igara puno skupih dlc.Igru samu platio nekih 5€na popustu prije dvije godine,na dlc-ove do sad potrošio oko 30€ i još ih nemam niti 1/4 .Oko 100+ sati u igri i još totalni noob 🙂

    • microlightgames

      @vragec25cro, 23.03.2019 - 18:38

      Da ali cities je blazi. Ima kojih 5-6 boljih trenutno ostalo su art sound i gluposti. Ali npr eu4 ima hrpu dlcova a i dan danas je replayabilna igra. Mozes ulozit 1k+ sati lagano tako da je value opravdan. Updatei su cesti

    • vragec25cro

      @microlightgames, 23.03.2019 - 19:02

      Ja probo od ostlih samo sim city i tropico koji s svkim nastvkom ide sve ljepši i lošiji.U večini njihovih igara možeš utrošiti 1k+ sati igranja 🙂

  • Igrec98

    23.03.2019 - 17:13

    nekako mi je igrica monotona, ispravi te me ako grijesim.

    • microlightgames

      @Igrec98, 23.03.2019 - 18:36

      Postane monotona negdje kad dostignes vlakove to jest 14k stanovnika cca. Ond promet postane problem a novaca daleko previse pa je sve samo pitanje vremena i strpljenja rusenja i gradenja ceste dok ne bude funkcionalno. Zapravo postane kao sandbox, bez challenga.

    • AceRimmer

      @microlightgames, 24.03.2019 - 08:51

      Bas to. Novaca ima previse, mozes radit sta god pozelis pa ne vidim u cemu je izazov. Nakon nekog vremena cilj ti je samo da grad bude sto veci…

    • Black op

      @microlightgames, 24.03.2019 - 14:37

      Najveći problem je što je obično (barem kod mene) čitav grad potrebno rušiti jer igra na samom početku ne omogućava rast grada (samo jedna cesta, nema autoputa niti dovoljno novca).Onda ljudi u sandboxu naprave nevjerovatne gradove i svi se čude kako to urade.

    • AceRimmer

      @Black op, 24.03.2019 - 14:52

      Ja zato ni ne igram nista drugo osim sandboxa. Gradnja grada (i u stvarnom svijetu) zahtijeva dugorocno planiranje, a ogranicenje featura s postepenim dodavanjem novih u svojoj je biti protivno dugorocnom planiranju.
      Iskreno, koliko god volim zanr citybuildera i Paradoxove igre, Skylines me nije odusevio. Jednostavno ne nudi autenticne izazove, a manjka mu i nekog stila/duse.
      Caesar 3 i Pharaoh su mi jos uvijek vrhunac citybuildera, mada i oni imaju svoje mane.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?