HCL.HR

Besplatno možete zaigrati Borderlands 3 ovog vikenda

Lovro Maroševac 07.08.2020.   •   1 komentara


U sljedećih nekoliko dana besplatno će se moći na računalima i konzolama zaigrati treći nastavak vrlo popularnog serijala. Ako se igračima svidi, igru će moći nabaviti po velikim popustima.

Pet mjeseci nakon dolaska na Steam, Borderlands 3 moći će se besplatno isprobati na toj platformi. Igračima neće biti dodijeljena ograničena verzija igre, već će ju moći zaigrati u punom izdanju. Osim na Valveovoj platformi, treći dio poznatog serijala imat će vikend besplatnog igranja i na PlayStationu 4, Xbox Oneu te Google Stadiji.

Besplatno igranje već je počelo, a ono će na Steamu trajati do 12. 8., dok će na konzolama ta opcija biti skraćena za dva-tri dana. Igrači na Sonyjevoj i Microsftovoj konzoli mogu besplatno isprobati navedenu igru do 9. 8., a oni na Stadiji imaju jedan dan više vremena.

Korisnici Steama tako imaju pet dana da besplatno zaigraju igru. Borderlands 3 će na PC-ju biti i na popustu od 50%, što vrijedi za sva izdanja igre, a akcija će trajati do 20. ovog mjeseca. Standardna verzija Borderlandsa 3 sada košta 30 dolara, dok su Digital Deluxe i Super Deluxe verzije postavljene na 40, odnosno 50 dolara.

Komentari (1)

  • XLBanana

    07.08.2020 - 20:47

    Odlično ko voli borderlands

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?