HCL.HR

Bethesda nema milosti za one koji krše pravila o povjerljivosti

Pero Mlinar 16.10.2018.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Prošle subote održan je stress test Fallouta 76 koji je trebao biti povjerljiv, no jedan od igrača objavio je video materijal te time na sebe navukao Bethesdin bijes.

Prošlog vikenda Fallout 76 doživio je svojevrsnu pretpremijeru kad ga je na Xboxu One bilo moguće zaigrati četiri sata u sklopu takozvanog stress testa. U tom testu nisu mogli sudjelovati svi igrači, već samo nekolicina koje je odabrala Bethesda, a pritom su morali i potpisati ugovore o povjerljivosti kojima se jamči tajnost informacija na temelju odigranoga.

Jedan od korisnika Reddita ipak se pohvalio time kako je neki njegov prijatelj na Twitteru objavio kratki video s gameplayem. Objavio u perfektu, jer je Bethesda reagirala instantno te je video skinut s portala. Osim toga, korisniku je uklonjen profil na Twitteru (koji mu je kasnije vraćen), ali i pravo na igranje nadolazeće probne verzije igre te pristup Xbox Gold, Game Pass i Xbox Insider računima (koji mu nisu vraćeni; a niti neće biti – do 1. 1. 2019., do kad traje hlađenje).

Za one koji su prednaručili igru, ako trebate podsjetnik, probna B. E. T. A. verzija inače počinje 23.10. na Xboxu One te 30.10. na PC-u i PS4.

Komentari (2)

  • MrVivi

    17.10.2018 - 07:44

    Cek. Kakve veze ima Xbox gold I xbox insider sa bathesdom nisu li,to ms services koje je tip platio. Shvacam da je izgubio pristup testiranju fo76 ili cak da nemoze vise testirati ni jednu njihovu igru. Ali ovo zvuci malo overreachy and dumb.

  • Spyhunter929

    17.10.2018 - 23:23

    Reagirali su na jedan gameplay sadrzaj a ne razmisljaju da su prakticki unistili fallout fransizu pogotovo s novom fallout igrom,igra prakticki punokrvni fps s time da je reskin fallouta 4 s vecom mapom,zasto nitko ne napravi izometrijski fallout kao fallout 1 i 2 naravno ko bi to igrao na konzolama gdje zarada cvjeta?s time da ne mozes igrati betu ako nisi napravio pre order fallouta 76 opet zele osigurati sebe financiski iskreno mrzim takav stav i princip izdavaca,bethesda mi je ok kompanija sa odlicnim elder scrolla naslovim prije skyrima naravno ali se pretvaraju u tipican cash grab tim,voli bih popricati sa nekim fanom fallouta da vidim kome se prodaje magla za bubrege.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?