HCL.HR

Beyond Good and Evil 2 napokon dobio zeleno svjetlo, možda?

Zoran Žalac 27.09.2016.   •   4 komentara


Tvorac kultnog Beyond Good and Evila podijelio je sličicu koja je zaintrigirala fanove i nagovjestila moguće uskrsnuće otkazanog nastavka.

beyond-good-and-evil-2-novi

Prošlo je već osam godina otkako je Ubisoft najavio Beyond Good and Evil 2 kratkim teaserom pa nakon toga skrivao materijale iz te igre jednako kao i njezinu konačnu sudbinu. Osobno sam izgubio i zadnju nadu za otkrivanjem te igre na ovogodišnjem E3 sajmu, no čini se kako je nešto i dalje u planu.

Tvorac originala Michel Ancel na Instagramu je objavio donju sliku uz opis u kojemu stoji: “Negdje u systemu 4… hvala Ubisoftu što je ovo omogućio”. Premda na slici nigdje ne vidimo nikakve znakove da bi to doista mogla biti sljedeća Beyond Good and Evil igra, dvije stvari ipak upućuju na to. Navedeni System 4 je poznata lokacija u originalu, dok je prašćić u neku ruku zaštitno lice Beyond Good and Evila.

bge2

Doduše, ondje je to ujak Pey’j, a ne mali prasac, ali ne bi bilo nezamislivo da Ubisoft napravi igru s prašćićem za nešto mlađu publiku. To bi se uklopilo u prijašnju glasinu da bi Beyond Good and Evil 2 mogao biti ekskluziva za Nintendo NX konzolu, pa ako se Nintendo priprema otkriti NX u dogledno vrijeme (a više bi bio i red), moguće je da je ovo svojevrsni teaser za najavu igre koja bi mogla popratiti otkrivanje konzole.

Naravno, moguće je da je ovo samo obična fan art slika i da ju je Ancel podijelio samo kako bi pobrao lajkove. U bilo kojem slučaju doznat ćemo u budućnosti.

Komentari (4)

  • Pero Zdero

    27.09.2016 - 15:40

    Bilo bi to odlicno ali za sve platforme a ne nintendo…

  • bartul_9

    27.09.2016 - 17:11

    Koliko se vec slusa o ovoj igri i jos uvjek nista.

  • PostMortem

    27.09.2016 - 19:04

    uvijek*

  • DjokaBA

    28.09.2016 - 12:23

    ekskluziva ?? deset godina cekam ovu igru i oni ce biti jebena ekskluziva..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?