HCL.HR

Blagdansko veselje stiže i u Monster Hunter World

Hrvoje Smoljić 01.12.2018.   •   3 komentara


Ni blagdani nisu što su nekad bili. Sada možete, umjesto sjedenja pred borom slaviti blagdane u novom eventu unutar Monster Hunter Worlda. Jer ništa ne dočarava blagdansku čaroliju kao potpuno istrebljenje mnogobrojne čudovišne faune.

Mnoštvo proizvođača u svoje igre ubacuje sezonske događaje u nadi privlačenja većeg broja igrača. Kako nam opasno nailazi blagdansko razdoblje, vrijeme je da i u mnogim igrama osvane snijeg, lampice i veseli pjesmuljci. Posljednja u nizu igara koja je dobila svoj blagdanski događaj je i Monster Hunter World. Winter Star događaj dostupan je na svim platformama, a sa sobom donosi nove misije, odjeću i oklope, kartice i još mnogo toga.

Svakako veseli da je glavno područje u igri – Aestera okićena u pravom blagdanskom duhu, a igrači mogu izraditi pravu zimsku odjeću kako bi upotpunili ukupni ugođaj. No kako blagdani ne bi bili blagdani bez poklona, Monster Hunter World također nudi dodatne nagrade za ulazak u igru i popuste u svim trgovinama in-game materijala. Također će do 13. 12. nuditi mogućnost sudjelovanja u lovu na čudovišta za čije će vas uspješno izvršenje nagraditi jedinstvenim predmetima, vatrometom i novom vrstom kartica za unaprijeđenje vaše opreme.

Događaj će trajati sve do 17. 12., a u videu svakako pogledajte kako izgleda djelić blagdanskog duha.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Dajsikeks

    01.12.2018 - 11:53

    Da bar imam ?

  • MaliAleSuper

    01.12.2018 - 12:01

    Uveli su puno toga.To je lijepo.Htio sam vas pitati jeli ta igra dobiva redovito update-ove.I koliko traje?

    • RedPanda

      @MaliAleSuper, 01.12.2018 - 14:53

      Nez kak je stanje na PS verziji al PC je do nedavno bio spor sa novim contentom i eventima. Sad su u zadnja 2 mjeseca ubrzali na PC updates pa je puno zabavnije igrat. Brze bacaju nove eventse i monstere itd. Sto se ti e same igre main story je kao tutorial samo da te nauci igrati a poslije je grind za bolju opremu itd. U svakom slucaju igra je puno zabavnija kad igras sa nekom elipom nego sam

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?